Přidat odpověď
Ahoj holky, tak vás všechny po delší době zdravím. Zrovna teď taky začínám řešit, jak se s Anežkou dopravovat.Začne možná chodit do školky a je to od nás asi půl hodiny její chůze, tak jsem taky přemýšlela o kole, ale nebyla jsem si jistá, jestli se s její váhou 15 kg dá využít ještě ta sedačka na kolo, podle toho, co píšete, asi jo. My jsme golfky už prodali, ale doktor nám při tříleté prohlídce řekl, že Anežka má trochu ploché nohy a že jí nemáme přetěžovat a máme jí věřit, když nám řekne, že jí bolej nohy, tak toho prodeje teď docela lituju. Ještě k tomu jídlu, Anežka jí celkem dost a samozřejmě musíme redukovat sladké, ale má stále hodně vypouklé bříško, že se i manžel několikrát optal, jestli je to v tomhle věku ještě normální. Je fakt, že u našich vrstevnic už jsem to moc neviděla, nicméně doktor na tříleté prohlídce říkal, že je pěkná(podle váhy a výšky). Podle poslední tradice jsem se taky nějak rozepsala. Mějte se fajn. U nás je spousta sněhu, ale to asi všude, že !? papa Kamila
Předchozí