| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 67  [Dalších 37 >>]
Kopo 4173
15.10.2004 21:50:56
Ahoj, malému byli 3 roky 2. října a do školky chodí už od letošního dubna. Chodí každý den a moc se mu ve školce líbí. Na děti se moc těšil. První den byl nadšený, druhý a třetí den byly slzičky nejdřív on a před školkou pak i já, ale nepovolila jsem a další dny už byly v pohodě.
Přeji, aby se i vašem dětičkám ve školce líbilo.
Janina, Verunka 3roky
  • 
8.10.2004 8:37:56
My do školky jdeme až v listopadu. Dřív mi jí nevzali, je narozená 30.10., tak až od tří let. Jsem z toho vynervovaná. Tenhle týden jsem šila zástěrky. Myslím, že se jí tam líbit bude, miluje děti a společnost, ale co já vím. Třeba se rozeřve, pověsí se na mě a já nevím, nevím, jestli jí tam nechám :o( Ale vím, že budu muset. Když mě připadá taková maličká.
Květo a kde jsi pracovala předtím? Já se do práce nechystám. Měli jsme mít druhý mimi, ale ve čtvrtém měsíci jsem o něj přišla. Ale chceme to zkusit ještě. Jinak jsem se v mojí bývalé práci dohodla, že kdyby potřebovali pomoc, tak tam přijdu třeba na pár dní. Pracovala jsem v soukromém velkoobchodě. Jsou tam docela fajn, snaží se mi vyjít vstříc. Měj se krásně a s malou se držte. Určitě se jí tam zalíbí a pak nebude chtít domů :o))) J.
17.6modrasek13 4288
7.10.2004 20:21:30
Ahojky,
protože tady to moc nežije - nevím proč a mrzí mě to, píšu v listopadu 2001. Mám tříletou holčičku - 1.10. 2001.
Máme obrovské problémy se školkou. Těch pět dnů je pro ni strašně stresující. Ráno pláče, a ve školce nic nejí. Snad se to zlepší. Kdyby chodila denně, bylo by to jiné. Ale já bohužel nemůžu sehnat práci. Sice mám dvě maturity, ale jsem zdravotně postižená.

Aco vy?
Jana, Verunka 3 roky
  • 
7.10.2004 14:39:33
Ahoj holky, to nikdo nemá tříletý dítě?
Já teda jo a občas ho mám plný zuby. Příští měsíc jde do školky, jen na pět dní, ale už teď z toho mám nervy. Teď si tady hraje s pannama a deštníkem a je docela hodná, to zase tak často není :o) Co vaše holčičky?
Eva,Verča a Terča 10/01,8/05 1599
10.10.2003 20:46:56
Ahojte všichni!!!
Přejeme všem kteří slaví v těchto dnech narozeniny a hlavně našim ratolestem všechno nej,nej,hodně štěstí,zdraví a lásky.
Tak co jak jste oslavili nebo oslavujete?
Naše Verunka měla velkou radost a myslím si,že věděla moc dobře o co šlo.Ještě včera v obchoďáku zpívala "Hodně štěstí,zdraví"
Největší radost měla když dostala opravdickou kytku,což jsem koukala,no a potom z hraček.Oblečení ji nějak nebralo :-)
No u nás už je to za námi a teď už přemýšlím o vánocích.
Zajímalo by mě Květo,jak se osvědčila ta kuchyňka,kterou jste dali malé Kačce k narozeninám?Líbí se jí a hraje si s ní?
Taky nad tím přemýšlím.
A máte tu dražší nebo levnější?
Budu ráda když mi dáš vědět.
Mějte se všichni moc fajn a taky někdy něco napište.
Ahojky.
17.6modrasek13 4288
15.9.2003 22:08:06
Ahojky, mám radost,že se to tady trochu hýbe. U nás o víkendu nepršelo a bylo krásně teplo. Květuška je přes den bez plenek šikovná, zapomene akorát když je tu hodně dětí, např. na oslavě....
Jinak dáreček dostane lego kostky, protože s tím si opravdu hraje. Panenka jí nic neříká a kočár bude mít na vánoce. Zase nám ten rok utekl...
My už máme očkování za sebou.

Jinak všechny výsledky - odběry kvůli vypadávání vlásků byly v pořádku, tak nevím......
Eva,Verča a Terča 10/01,8/05 1599
14.9.2003 21:36:23
Ahoj.Koukám,že už jsem dlouho nic nenapsala.
Za chvíli se nám blíží ty narozeniny a my nemáme vybraný žádný dárek a ani nás nic nenapadá.Vůbec nevím co koupit.Verunka si taky skoro s ničím nehraje,u ničeho nevydrží a sama si hrát to už vůbec ne.
Taky jsme opět začaly dávat plenky na noc,protože jak se ochladilo tak se nám začala počůrávat.Jo,jo když bylo teplo bylo líp.
U nás bylo o víkendu vinobraní.Chtěli jsme se tam podívat,ale kvůli tomu škaredému počasí jsme radši všichni seděli doma.Takže nic.
Verunce roste spodní špičák a je nějaká nevrlá a má i trošku teplotku.Chudáček,to je u těch zubů poprvé.
Ve čtvrtek jdeme na očkování,to zas bude křiku!
No to je asi tak vše.
Mějte se všichni moc hezky a zase někdy ahoj.
17.6modrasek13 4288
4.9.2003 21:48:15
Tak nám škola začala, dneska byly první úkoly, dělali jsme je fakt poctivě, nebylo toho moc - jen vystřihnout písmenko A, přečíst pár slov - obrázků na A, v matematice Lojzík pozná čísla do pěti - měl nakreslit kostky na přeskáčku - třeba 3,5,1---
A tři hodiny byly v tahu ani nevím jak.... Jo ještě kreslil obrázky..
Květuška je šikovná, ještě chvilku počkám, až bude úplně v pohodě a zkusím to bez plenek na odpol. spaní.
Jinak u nás není nic nového, je strašná zima...
PAVOUČEK 10141
2.9.2003 13:35:09
Koukám, že jsi taky pěkný noční tvor:o))) Co Lojzík, jak se mu líbilo první den ve škole? To je super, že už jste bez plen přez den....na noc to u nás skončilo tak, že jsme jí zapoměli dát plínu a Kačka se nepočůrala. Jinak vždy ráno měla plenu pěkně plnou....zkusily jsme to znovu a opět nic a tak už to je přez měsíc:o)))) Kočárek koupíme taky na vánoce, chtěla jsme také k narozeninám, ale na vánoce asi bude lepší. Ted jsme měla doma pujčený od známé ze vchodu..měla z něj tedy ohromou radost,a le zápasila sním, neuměl aho otáčet, tak byl jen pro zlost:o((( Já mám pro Kačenku kostky od Chicca, ale vůbec si s nimi nehraje, ba vůbec se žádnými kostakami. Už jsme přemýšlela také o Legu, ale nevím, jestli by to bylo něco platné. Jaké používáte vy? Hraje si hlavně s miminem, pořád ho krmí a slíká a dává čůrat a spát..no pořád dokola. Uvidím co bude dělat na tu kuchyňku....ráda by s emnou vařila, zroévna včera se vyčůrala do nočníku a v nestřeženém okamžiku si vzala vařečku a začla to v bnočníku míchat...nevím al ehrozně jí začalio bavit se vyčůrat a kvedlat to:o((( Tak zatím ahoj a brzy se ozvěta. Já jsem tu skoro každý den, ale málokdo sem přispívá svou diskuzí:o(( Tak pa.
17.6modrasek13 4288
2.9.2003 0:27:50
Příští týden se půjdu podívat, chtěla jsem kočárek k narozeninám, ale ten bude asi na vánoce. Květuška si nejraději hraje s legem, tak asi nějaké přikoupíme. Taky si ráda hraje na písku, ale na to bude za chvíli zima. Asi dostane nějaké oblečení, ona si jiných hraček nějak nevšímá, vždycky je vyháže a končí.
Dneska jde Lojzík poprvé do školy, tak uvidíme...
Jinak se Květuška zdokonaluje bez plenek. Zatím jen přes den, a už je to super... Pořád čekám na výsledky těch testů, ve čtvrtek to budou tři týdny, tak ještě týden a uvidíme... U nás je pěkná zima - 10-15 stupnů, fouká a prší. Květuška nechce čepici a nesnáší pláštěnku na kočár. Já se chystám na oslavu svých třicetin, v říjnu Květuška a manžel Pavel, v prosince máme s Květuškou svátek a jsou vánoce...
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 67  [Dalších 37 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.