| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2001

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 595  [Dalších 515 >>]
Momi + Hani a Veri 10179
23.11.2004 13:02:12
Jé, ahoj holky.
To som rada že sa tu niekto ozýva.
O neposlúchaní mi ani nepíšte, zdá sa mi že mi Hanka prerastá cez hlavu, že som na ňu krátka, a to má len tri a pol roka. Čo bude do puberty... Postaví si hlavu, zatne sa, tak my na ňu po dobrom, potom po zlom,niekedy to skončí velkým krikom.

Do školky nechodí, a ja som aj docela rada že sa nemusím ráno trepať do tej zimy. Kludné rána v posteli, užívam si, dlho to už nepotrvá. Nabudúci rok už do tej školky bude musieť. Asi. Lenže ona je taká strašná citlivka, veď ona sa púšťa do plaču ak som vonku od nej ďalej ako 10 krokov! Samozrejme keď je zabraná do hry, tak je v klude.

Malovať sa docela snaží, občas sa jej podaria naozaj pekné kúsky. A myslím že keby som sa jej v tom viac venovala, vedela by to lepšie.Naposledy namalovala čo chce od Ježiška. Krásne podarená a velmi podobná Karolína. Tá chodiaca bábika z reklamy. Pomóc ! Čo mám robiť ? Kupovať takú "hlúpu" a drahú hračku sa mi nechce, ale zasa neviem do akej miery by bola sklamaná, keby ju pod stromom nenašla. To sú problémy, čo ?
Máxima 23823
22.11.2004 19:40:38
Ahojda.
Anitka už chodí taky do školky na pět dnů v měsíci a musím říct,že se jí tam moc líbí.Já z toho byla první den na nervy,že pro ni poletím brzy a že mi tam brečí.No a ona tam byla v pohodě a teď se mi každý den ptá kdy už zase půjdem do školky.Tak jsem taky ráda.
Gábi máš moc hezký fotky až se to naučím posílat tak něco taky pošlu.
Ahojda
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
21.11.2004 19:32:06
Ahojky, vítám tu nové mamči a určitě se přidejte. Víc hlav, víc ví, tak ať na ty naše lumpíky společně vyzrajem. I když dnešní děti se na vařený nudli utáhnout nenechají a myslím, že v dnešní době je to jenom dobře.

Jinak my jsme z Ústí nad Labem, je mi 33let a holkám 12 a 3. Jestli chcete kouknout tak tady je naše album

Od ledna jdu do práce. Vracím se do školky, kde jsem před MD pracovala jako MŠučitelka. Týna teď chodí na 5 dní a moc se jí tam líbí. První den kdy tam spala, jsem pro ní přišla v půl třetí a čekala jak polotí domů a ona natáhla pusu, že ještě né, že si chce ještě hrát.
No, uvidíme, jak dlouho jí to nadšení vydrží.
Až mi půjde dát fotka na album, ukážu, jak Týna maluje. Tady je jedna asi ze dvou a půl let.
Máxima 23823
21.11.2004 16:56:59
Ahojky.Mám holčičku a je narozená v červnu 2001.
S bouráním dětí na obličej a o úrazech už vím taky dost.když byly Anitce 1,5roku opařila se nám čajem.Skončily jsme v Hradci Králové na jednotce intenzivní péče a musím říct,že to je zkušenost na celý život.Zůstaly ji jizvy na hrudníčku a možná půjdem na plastiku.V nemocnici jsme si pobyly měsíc a musím říct,že to byla zkušenost na celý život.Jinak dnes jsme byly opět na pohotovosti,protože uklouzla na plovoucí podlaze na bradu a má tam čtyři stehy.No tak jsem zvědavá co nás ještě čeká.Mějte se moíc hezky a někdy příště se zase ozvu.
Eva, Ondra 23735
21.11.2004 14:04:59
Ahoj, náš Ondra je typický kluk a vypadá to, že technického zaměření, protože má nejradši všechny možné auta, stroje, bagry atd. V knížkách, samozřejmě venku, ale v poslední době je začal i kreslit. No, začalo to tak, že chtěl, abychom mu my kreslili popeláře, autobus apod., kreslili jsme mu je hodně jednoduše a on to za nedlouho obkoukal a teď kolikrát žasnu já, jak se mu to povedlo. Ale přesně jak tady už někdo uvedl, každé dítě je jiné, někdo se to naučí dřív, někdo později, určitě bych si z toho nedělala hlavu. U nás je zase problém s jinými činnostmi, které jsou pro jiné dítko jednoduché a samozřejmé. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli taky každou chvíli "válčíte" s odmlouváním, neposloucháním, vztekáním atd. U nás je často protest při naprosto běžných činnostech, jako obléct se, když chceme jít ven... Tak mám někdy pocit, že puberta začala už tím prvním obdobím vzdoru kolem 1 roku a jen se čím dál víc stupňuje...


Eva, A+D 6607
18.11.2004 8:37:36
Ahoj,
měla jsem s Adamem podobné zkušenosti, jenom čmáral a nesnažil se. Jednou se dědeček rozhodl ho to naučit a povedlo se. Prostě si k němu sednul a malovali. A nepustil ho jen tak. Donutil ho v klidu sedět, zaujal ho kreslením a najednou to šlo. Samozřejmě to není žádné umělecké dílo, ale už to nějak vypadá. U nás jednoznačně platí, že mají prarodiče větší trpělivost a děti je víc poslouchají. A tak se to učili společně (včetně omalovánek). Zkuste to.
Eva, Ondra 23735
17.11.2004 13:11:14
Ahoj, ráda bych se k vám taky přidala. Mám Ondru (květen 2001), ale květnoví nějak nediskutují, tak jsem se mrkla k vám. Jako naschvál mě teď zrovna "nutně potřebuje", tak vás jen zdravím a zase se ozvu příště. Ahoj, Eva
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
15.11.2004 16:52:43
Klekí,
vítám, až se mi povede, dám sem malovánky naší Týny. Maluje hrozně ráda a docela se tomu co řekne podobá, ale každé dítě je jiné a všechno má svůj čas. Ahoj G.
Klekí 23214
10.11.2004 13:14:32
Ahoj,dovoluji se tu vetřít.
Mám holčičku stejně starou a jen bych se chtěla zeptat, jak vaše děti malují. Klárka maluje moc ráda, ale vlastně to je jen čmárání. Jako by pořád dělala klubíčka a vůbec k ničemu ji nepřemluvím. Barvy poznává dokonale, ale odmítá malovat trávu zeleně, slunce žlutě a podobně. Čmárá šílené fantazie, bez ladu a skladu, naschvál(asi) jinými barvami. Když ji řeknu ať zkusí namalovat něco, odpověď je vždycky ,,NE". A pak začne tvořit - mám pocit,že maluje a teprve v tom okamžiku ji napadá, co to bude. Je mi jasné, že na dokonalou kresbu má čas, ale trochu se mi to nezdá. Nemáte podobné zkušenosti, buď s vlastními dětmi nebo od známých ???
Díky moc, pokud se vám nechce psát do diskuze, pište i na email.Budu ráda.
Momi + Hani a Veri 10179
5.11.2004 16:07:09
Vidím že to tu "pomrelo" ale keďže sa blížia vianoce, tak som hladala na nete nejaké výukové CD pre malé deti, no a na jednej stránke som našla aj Demo verziu takej dopravnej "adventury", celkom zalté a poučné.

TU JE.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 595  [Dalších 515 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.