| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 319  [Dalších 39 >>]
Valina 35350
10.2.2006 10:01:53
Ahoj Mončo,já jsem měla také obavy jak malá bude snášet sourozence.Když jsme jí pomalu připravovali na to že by jsme chtěli mimčo,moc se jí to nelíbilo,že bude spát u nás v ložnici atd.Ted mě pořád hladí a pusinkuje bříško a stále se ptá co dělá bráška jestli je vzhůru a kdy už se narodí.Hodně pomáhá,chce nosit nákup,že prý jsem těhotná že nemůžu nosit těžké věci.No je to prdelka:-)))Tak doufám že to bude dobrý .Já mám termín 16.3.
Monča + Terka + Domišek 36356
10.2.2006 9:42:22
Ahojky všem.
Tak jsem zde opět nakoukla. Zdeni mně uklidnila tím, že se jejich holky zbožňují. Celkem jsem měla z toho obavy jak se příjmou sourozenci mezi kterými je 7 let rozdíl. Snad to bude i u nás v poho.

Máte pravdu, školáci jsou ve škole a my máme čas na serfování po netu. Ale už se mi to krátí. TP mám 21.3. tak pak nevím jak často se sem dostanu. Doufám, že to druhé mimi bude aspoň trochu spavé.
Valina 35350
10.2.2006 8:15:37
No holčiny,tady to nějak vázne:-)))
Děti jsou už ve škole,tak nastávající maminy mají čas si sednout k počítači a pokecat si tady s někým.
No a já jsem tady takhle sama.Tak pa pa a těhulky šetřte se:-)))
monicca+2holky+Daniel 33908
8.2.2006 22:22:51
Tak chvíli tu nejsem a hned přibyly 2 maminy - to je super.

Vali, obě holky měly samé jedničky. Udělali me velikou radost.

Až se to tu trošku rozjede, tak by jsme taky mohli vložit nějaké fotečky.

A taky kukám, že tu snad všichni čekáme mimča. To je ale plodný rok :o)

Tak se mějte a opatrujte se
Zdenka333 40148
6.2.2006 11:54:27
Tak teda, tu su same maminy cakatelky tusim. Ja uz mam svoj druhy prirastok doma, 4.10.2005 sa nam narodilo opat dievcatko, Emka. Takze vsetky tu budeme mat priblizne rovnaky vekovy rozdiel medzi detmi.No, priznavam, ze som si dobre nadavala, co to bol za napad mat babo ked mam prvacku, je to fakt dost narocne, mali sme to spachat o rok skor alebo neskor.Kazdopadne moje zabky sa uplne zboznuju, velka malicku lubi, hra sa s nou, malickej staci ze velku uvidi a uz hadze ten bezzuby usmev, zlate su. Byvam nedaleko Bratislavy v malej dedine, kupili sme tu dom a zdrhli z velkomesta.
6.2.2006 9:50:33
Jen jsem si změnila ikonku a jméno z Moňáska.
6.2.2006 9:37:51
Dobré rááánko !!!!
Tak v Ostravě je hrůzných -17 stupňů !!! BRRRR !!!

Já jsem od začátku těhotenství doma. Vlastně až od 5 týdne. Do té doby jsem to nevěděla a doktorka mně taky přesvědčovala, že v Tom určitě nemůžu být. Pak se podívala na UZ a zírali jsme obě. Je to plně plánované mimi !

Byla jsem i na odběru plodové vody a tak stopro vím, že budeme mít kluka.
Dcera už chodí do školy a je tam snad spokojená. Na vysvědčení měla samé jedničky tak doufám, že jí to vydrží !
Valina 35350
5.2.2006 22:23:11
Omlouvám se ale nějak to zlobí,tolikrát jsem to nechtěla poslat stačí jen jednou:-)
Valina 35350
5.2.2006 22:20:17
Zdravím a vítám novou maminu:-)Tak to jsme dvě co mají holčiny v březnu a čekají chlapečka také v březnu:-))Já jsem kousek od Mělníka a je mi 30/tedy až v dubnu/.Jseš už na mateřské nebo ještě pracuješ?
Valina 35350
5.2.2006 22:17:24
Zdravím a vítám novou maminu:-))Takže jsme dvě co máme holčiny v březnu a čekáme chlapečka také v březnu:-)))Já jsem kousek od Mělníka.Je mi 3O/tedy až v dubnu/.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 319  [Dalších 39 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.