Ahoj Mončo,já jsem měla také obavy jak malá bude snášet sourozence.Když jsme jí pomalu připravovali na to že by jsme chtěli mimčo,moc se jí to nelíbilo,že bude spát u nás v ložnici atd.Ted mě pořád hladí a pusinkuje bříško a stále se ptá co dělá bráška jestli je vzhůru a kdy už se narodí.Hodně pomáhá,chce nosit nákup,že prý jsem těhotná že nemůžu nosit těžké věci.No je to prdelka:-)))Tak doufám že to bude dobrý .Já mám termín 16.3.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.