| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 319  [Dalších 49 >>]
monicca+2holky+Daniel 33908
15.3.2006 1:33:21
Ahoj Vali,

a kolik je Kačence? Taky bych ráda, aby moje holky jely k moři, ale měla bych strach. Kdysi jsem byla s nima v ozdravovně ve Cvikově(dýchací potíže) a odjela jsem po 14-ti dnech. Tím jsem si asi pokazila to, že už zadarmo nikam nebudou moct jet. Nevíš o tom víc?
Valina 35350
12.3.2006 9:54:07
Tady nikdo není zase??
No holčiny kde jste to sáňkujete???
Tak už nám přišlo pro Kačenku vyrozumění že je přijata na ten ozdravný pobyt k moři/jak jsem už psala/.Jede na přelomu červenec ,srpen.Ale já začínám mít z toho strach že jí tak dlouho neuvidím a bude tak honě daleko.Jen že ona mě teď přemlouvá že tam strašně chce abych jí pustila.No budu muset když jsem to tak rozjela:-((((
A co jinak jak se kdo máte???A co dětičky???
Bibi-bari 12410
3.3.2006 18:23:30
Tak jsem tady chvilku nebyla a koukám, že se to tady pěkně rozjelo :-). Doufám, že mě mezi sebe přijmete, i když jsem docela lajdák a k netu zasednu jen občas. Taky se připojuji ke gratulaci!!! Jsem z Ostravy a Jindra (17.3.99) už chodí do školy. Na vysvědčení měl samé jedničky, i když s tím chováním to není úplně to pravé ořechové. Co se týká tábora, tak jsem nad tím taky uvažovala, jestli ho poslat samotného nebo ne a pořád ještě nevím... Na tábory sice jezdí s tátou, ale to je přece něco jiného, že? Klidně mi můžete napsat i na mejla :-). Zatím.
Zdenka333 40148
27.2.2006 16:07:29
Jej, ja som tu chvilu nebola a Vali nam zatial porodila.... Gratulujeeem!!!! To je super.
Monci, tak ta druha tema, t.j. spavost deti, k tej sa radsej nevyjadrim, lebo by som ta naopak riadne vydesila. Ale ako druhomamina uz to aspon lepsie znasam a viem, ze o take dva rocky sa vyspim.
Valina 35350
23.2.2006 16:02:05
Ahoj mamči,dětičky a nenarozené miminečka.V pondělí jsme se vrátili z Kubíčkem konečně domů.A já si udělala chvilku čas mezi kojením a koukla na Vás.Děkuji moc za gratulace:-)Kačenka se stále chodí kooukat na brášku jestli spinká a chce pořád pomáhat.Jinak zdravím novou maminku.Jo a můj názor na tábor.Kačka jezdí na tábor už od pěti let.Protože manžel tábora pořádá tak jezdí taky.Ale je v oddílu s ostatními a i se svojí vedoucí.Jezdí tam moc ráda.Nemyslím si že by se cítila nějak odstrčená.Letos mám zažádáno a zdravotní pobyt u moře.Je to na 3 týdny:-( a malá se tam těší.Tedy jestli pobyt dostaneme.
Danda 41032
18.2.2006 22:30:58
Ahojky holčiny, chci se zeptat, jaké máte názory na letní dětské tábory. Chci tam prvně našeho Vašíka poslat (7let), ale zase se bojím, aby se necítil odstrčený, když se nám v červnu narodí to mímo.
těhulka Daniela
  • 
17.2.2006 21:45:52
Ahojky maminky,
jen co jsem sem nakoukla abych nasbírala nějaké informace od mamin 7letých dítek, jásám. Je tu taky dost těhulek. Mě je 31, jsme od Dobříše, mám skoro 7letého prvňáčka Vašíka a další přírůstek čekáme koncem června. Přeju si holčičku. Moc se těším na debaty s Vámi ... Co říkáte na ten 7letý věkový rozdíl? Já původně plánovala 5 let, ale stavbou baráku se to nějak protáhlo ...
Monča + Terka + Domišek 36356
17.2.2006 8:10:36

16.2.2006

TAK UŽ JE KUBÍČEK NA SVĚTĚ. 17:45 SE NARODIL, 2,86KG A 48CM. POROD DOBRÝ A RYCHLÝ.

Velikáááánskááá gratulace !!!!!
16.2.2006 12:50:51
Právě psala Vali, že ji odtekla plodová voda a jedou do porodnice. Snad ji tam nenechají dlouho se trápit a brzy bude mít svého klučíka v náručí.
DRŽTE PALEČKY !!!!!
10.2.2006 10:43:11
Ahoj Vali,

Tak naše Terka se chová úplně stejně. Je strašně pozorná ke mně a k bříšku. Pořád se mně ptá jestli je mi dobře a jestli mně třeba nebouchla. Má teď fobii z bacilů, které by mi prej mohli uškodit. Když jde ze záchodu do koupelny, tak si dveře otevírá málem bradou aby se nedotýkala kliky a pak na mně ty bacily neskočili !
Doufám, že ji ta starostlivost pak vydrží . Myslím si, že je to fajn, že ty první děti máme holky. Budou to takové pomocnice.

Teď musím do obchodu. Už jsem nebyla venku 4 dny, tak snad to se mnou nesekne ten čerstvý vzduch.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 319  [Dalších 49 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.