Markéta+Kiki04/04 a Niki07/08 | 12177 |
![]() |
13.3.2022 21:18:52
Moni, já myslela - pokud by se tu někdo ochotný našel, dodala bych "indicie"
Nechtěla jsem to psát rovnou ![]() |
Monika | 123907 |
13.3.2022 21:02:35
Market,když tvou dceru neznáme,tak to na míru fakt nebude.Jestli to nezvládne nikdo v rodině nebo mezi známými,tak bych to nelákala přes koleno a zvolila jiné překvápko ...
|
Markéta+Kiki04/04 a Niki07/08 | 12177 |
![]() |
13.3.2022 20:47:03
Dobrý večer,
mám velkou prosbu - nemáte někdo básnické střevo? Potřebovala bych básničku na míru pro dceru k 18. narozeninám. Ať se snažím jak se snažím - nejde mi to. |
Girili | 117849 |
![]() |
28.9.2021 21:32:32
Napsala jsem jednu, když jsem se zmitala ve velkém smutku z toho, že se se mnou rozešla má velká láska. No a ve slabé chvilce jsem mu ji, já blbec, bohužel i poslala. Doteď se stydím.
Ona ta báseň možná nebyla tak špatná, ale ty emoce v ní mu prostě neměly přijít na oči. Dnes bych si ji bývala ráda přečetla, ale vinou nedostatečného zálohování zmizela v elektronickém propadlišti dějin... Před tím ani potom jsem už nebásnila, pominu-li nějaké kolektivní legrácky. Bez extrémně silných emocí prostě netvořím. ![]() |
angrešt | 114837 |
27.9.2021 10:54:08
libiku, nejsem si jista, jestli vůbec znám někoho, kdo by si básničky nikdy nepsal
![]() Je to prostě takovej docela použitelnej způsob vyjadřování divnejch věcí, zvlášť, když je zapotřebí mít ho trochu terapeutickej :) Takže ty "terapeutické", milostné a vůbec hodně osobní bych rozhodně veřejně neukázala a počet těch nejbližších lidí, které je kdy četli, se dá spočítat na prstech jedné ruky :) Ale s podzimem začala i škola, takže svoje autoterapeutické vyrovnávání se se stresem ze synova tréninku vyjmenovaných slov Ti klidně ukážu :) Co se týká toho "jak na to", aby to za něco stálo - tak to bohužel nevím. Na produkci kvalitní poezie musí bejt něco víc než vnitřní přetlak a to já nemám. Nemám žádné "vím, jak na to", protože to pro mě naopak bývá řešením problému "nevím, jak na to" ![]() By, bý Být či nebýt? Bydlet či nebydlet? Tak ptá se každý obyvatel bytu I ten, co mu chybí příbytek. Kde vzít prachy na nábytek, kde soused není dobytek, taky nemívá často vztek a nemá divné obyčeje, neptá se pořád, co se děje – na to je bystrý dost. Nehulí divné byliny, co smrdí jako piliny a když má přijít host tak o pondělním ránu v Bille neptá se hloupě po kobyle v zeleném bio hovězím. - Jasnou etiketou zdraví mladí býci z Přibyslavi. Fy, fý Fyzika mi uniká. |
Zasjaj. | 54917 |
![]() |
27.9.2021 3:39:56
Ta je moc pekna
|
libik | 142094 |
![]() |
26.9.2021 22:16:26
Valkýro, to mi uniklo, že jsi se vraždila z lásky
![]() Já myslela, že máš s těch chlapců tak trochu srandu. |
Marťasína Marťasína | 70170 |
26.9.2021 22:00:08
Babi, klobouk dolů, líbí se mi to
![]() |
libik | 142094 |
![]() |
26.9.2021 21:53:15
Tak já nevím, v mé generaci každý humanista veršoval, asi jsem nikdy neměla sex s někým, kdo by nepsal básně nebo rovnou písně
![]() Zkoušela jsem druha, jestli by se aktuálně popasoval s tématem, ale smůla, hrála se dvě zásadní sportovní utkání, takže slunce, žblunce. No a já jsem vymyslela dvě, nicméně bylo tu řečeno, že je to odpad, takže je zašlu adresně přímo Zasjaj ![]() Jinak Vás všechny obdivuji ![]() |
Rodinová | 140078 |
![]() |
26.9.2021 20:34:03
Otuzilce obdivuju az nechapu
![]() |
Jak na úspory v rodinném rozpočtu: Pomůže vám cashback od PlnáPeněženka.cz
Bosá chůze pro děti: Zdravý vývoj nožiček díky barefoot obuvi
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.