| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Cestování letadlem

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 9012  [Dalších 8942 >>]
sally 3140
5.10.2024 4:03:00
ve dvou jsme letos v létě měli jedno odbavené zavazadlo, cca dvacet kilo... byly v něm (kromě dárků pro rodinu, docela těžkých) věci jako třeba trekovky, bundy, dlouhé kalhoty (protože jsme plánovali výlet do hor)... plus oblečení k různým situacím a teplotám - sukně a šaty a džíny a kraťasy, nějaká trička s krátkým a dlouhým (viz. výlet do hor), kabelka (do města), turistický baťůžek (výlet do hor)... prostě když se člověk nejede jen válet k moři... do Thajska jsem kdysi měla všechno oblečení včetně prostěradla v osmdesátilitrovém baťohu - většinu kterého zabíralo lano a expresky a lezky (dvoje) a sedák... kdybych tam nejela lézt, tak jsem se s těma třema tričkama a plavkama taky vešla do příručního baťůžku...
TaJ 81121
5.10.2024 0:29:58
Bouřko a co všechno vozíte? My na týden autem po Čechách máme každý jednu větší sportovní tašku a vedle toho jednu Ikea tašku, kam dáme všechny naše boty. Máme s sebou vždycky oblečení na jakékoli počasí, takže i bundy, pevnější boty apod. Když byl syn malý, tak jsme těch krámů vozívali víc, mívali jsme tam třeba ještě odrážedlo, koloběžku, nějaké jeho hračky, nebo nějaké jeho jídlo. To už teď nepotřebujeme a tu svoji fotící techniku si syn sbalí do jednoho batůžku, plus pouzdro se stativem, jezdíme tedy vždycky jen do ubytování s jídlem, takže nic dalšího nepotřebujeme. Sportovní vybavení taky žádné nemáme.
Na 14 dní vůbec nemám tušení, to jsme nikdy nikde na tak dlouho nebyli. Ale asi by to nebylo o tolik víc, vzhledem k tomu, že ani když jsme sbalení na týden, tak nikdo z nás nevytahá všechno oblečení, co jsme měli s sebou.
Anadar 27930
5.10.2024 0:23:31
Ha Termixi,ty jsi můj člověk. Ten co jezdí po dovolených autem a ikeacké tašky to jistí.Kazdy člen nasi rodiny má tu svoji( barevně odlišenou)a jedna extra je na špinavé prádlo.
Vlastně jsou úplně lehoučké
😃
Dari79 114243
5.10.2024 0:12:33
U mě je NB notebook... ale jak by se do krabice od notebooku vešly dvoje boty, to fakt nevím ~t~ ~t~
Dari79 114243
5.10.2024 0:10:42
K moři lítáme na týden jen, já mám kufr s dítětem a mám co dělat, abych se do těch 23 nebo 25 kg vešla.

Muž se balí sám do svého a mívá tak kolem 15 kilo (čili vůli na suvenýry na zpáteční cestu). Strká si k sobě i takové ty nafukovačky do vody...

Když jsme letěli na týden po Evropě - ale v létě, tj. bez bund, většího množství mikin..., tak jsem nás s dítětem dokázala sbalit do 15 kg, nazpátek jsem pro jistotu koupila 20 kg limit (zase kvůli suvenýrům) a vešli jsme se bez problémů... Ale každý jsme měli jen 1 náhradní boty a kosmetiku v minimalistických baleních (spoléhaje na zásoby v hotelu)

Červená malina 114174
4.10.2024 23:48:18
Cestujeme nalehko. Na 14 dní si vystačím s malým batohem okolo 6 - 7 kg. Nechci připlácet za žádné zavazadlo, ani se o něj starat. Batoh mám na zádech a nikde nic nepřekáží. Beru tedy apartmámy s pračkou a vyperu si, když je potřeba. Kosmetiky beru minimum, na hotelu většinou sprcháč a šampon je.
nebeska 90979
4.10.2024 22:40:38
Na cesty do tydne mivam prirucni, na 14 denni vetsi kufr (nejezdim tedy k mori), mam rada svoji drogerii a kosmetiku a konkretni opalovak, to bych do prirucaku nedala, boty zaberou misto a nikdy nejezdim bez teplejsiho obleceni, proste si musim hlidat vahu 🤣
MaMar 39162
4.10.2024 20:42:33
Letadlem (obvykle s nízkonákladovými společnostmi) lítám s kabinovými zavazadly, buď jen s malým, na pár dní, nebo si připlatím to o trošku větší, takže místo malého batůžku beru větší batoh a k němu nějakou kabelku. Stejně se v místě, kam letím, většinou přesouvám veřejnou dopravou a mám ráda, když si všechno v pohodě unesu na zádech :-)
S dětmi jsme dřív na letní dovolené jezdili většinou autem, často i po kempech, s kufrem narvaným stany, spacáky, další kempingovou výbavou a věcmi na pláž, takže pak už bylo jedno, jestli si tam někdo přihodí o pár bot, triček, nebo knížek navíc ~:-D
Rodinová 140078
4.10.2024 20:36:34
Nic vic? Si te predstavuju na dovoleny v botkach, s kartackem v ruce a rucnikem pres ramena, jinak nic~t~

Nevim teda, co je krabice po NB, mozna to jsou naky hadry~:-D
Bouřka 7675
4.10.2024 20:33:44
No,na 5 dní nám auto praská ve švech a na dýl nikam nejezdíme. Na 14 dní bych asi stěhovala celou domácnost ~t~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 9012  [Dalších 8942 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.