K moři lítáme na týden jen, já mám kufr s dítětem a mám co dělat, abych se do těch 23 nebo 25 kg vešla.
Muž se balí sám do svého a mívá tak kolem 15 kilo (čili vůli na suvenýry na zpáteční cestu). Strká si k sobě i takové ty nafukovačky do vody...
Když jsme letěli na týden po Evropě - ale v létě, tj. bez bund, většího množství mikin..., tak jsem nás s dítětem dokázala sbalit do 15 kg, nazpátek jsem pro jistotu koupila 20 kg limit (zase kvůli suvenýrům) a vešli jsme se bez problémů... Ale každý jsme měli jen 1 náhradní boty a kosmetiku v minimalistických baleních (spoléhaje na zásoby v hotelu)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.