| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 57393  [Dalších 57303 >>]
angrešt 114837
31.12.2023 14:27:33
Girili, jo, tohle teď popisuješ ještě mnohem líp, než jsem chtěla vyjádřit před chvílí já.
angrešt 114837
31.12.2023 14:25:16
Jerry, jo, s tím odtruchlením jsem to taky někde kdysi četla jako radu v jiné souvislosti, tak jsem to zkusila použít i na svou a bylo to pro mě dobré.
angrešt 114837
31.12.2023 14:23:22
Beat ~s~ To s tím dopisem Ti asi tehdy hodně ublížilo, to je tak neuvěřitelný... Ale je krásný, jak popisuješ, jak ses s tím popasovala ~R^
angrešt 114837
31.12.2023 14:22:28
Inko, je možný, že to tady v téhle diskusi je trochu survivorship bias :) Píšou tu teď přednostně ty, které jednání podobných matek zažily, a zároveň ho přežily natolik, že o něm můžou a dokážou psát. Tak se to pak zdánlivě může zkoncentrovat :)
angrešt 114837
31.12.2023 14:20:24
Kat, tak ono totiž... myslím, že o tom mluvil někde Honzák? - některá povolání určité patologické psychické rysy buď krejou pod určitými heroickými výkony pro to povolání žádoucími, nebo dokonce je někdy i přímo vyžadujou, takže ono se to v povolání klidně může nepoznat, zvlášť, když jde o povolání pestřžní a pak se to spojí s obecnými předsudky o tom, že "divný věci v rodinách se dějou jen sociálně divnejm".. u mě si v dětství nevšiml zvenčí skoro nikdo. Všimla si rodina mé nejbližší kamarádky - řekli mi to před několika lety, že tušili, že je u nás něco blbě, ale nemohli s tím moc dělat, tak se aspoň snažili mě hodně brát k nim domů ~s~

A mimochodem, moje matka myslím v rámci své profese byla velmi často prospěšná, a nemám potřebu jí to upírat. To, že někdo páchá něco hnusnýho někde, prostě neznamená, že to páchá všude. A zvlášť ten, kdo elmi dbá na to, co a jak vypadá "před lidma", tak tam, kde je na to vidět, je mnohem obezřetnější v činech, které můžou nechat nějaké divné skvrny. A "dojem" lehko zažene zpochybněním toho, kdo o "dojmu" zapochybuje :)
Čumča. 160024
31.12.2023 14:17:29
já ti rozumím, Fed, úplně, taky mi moje děti možná něco někdy vyčtou (a právem), není to toho druhu, co se stalo v dětství mně~d~, ale i tak...

taky jsem někdy nevěděla, na koho se zlobit víc, na sebe, na mámu, na babičku za to, jaké peklo udělala mámě~7~
angrešt 114837
31.12.2023 14:14:25
Beat, děkuju. Reaguju a dočítám (zas spoustu stránek! :D) s velkým odstupem, přeci jen je to pro mě náročný téma.

Přesně, jak píšeš :) Bejt trochu jinej neznamená nutně problém, chybu...může to být prostě jedna z variant člověka, který přesně do tohohle místa takhle patří. A je krásný, jak popisuješ, jak jsi se rozhodla a jakým způsobem na to šla.

Yuki 00,03,07 49504
31.12.2023 14:10:16
možná to ta babička vidí víc nestranně, všimne si něčeho, protože v tom nežije pořád, není tou pomalu vařenou žábou, která to nevnímá

akorát podmínka je, že babička je dost normální
kosatka2 89902
31.12.2023 14:08:00
K tomu bych dodala,že někteří sice dospějí,ale pak nezvládají, když nemohou "provozovat" svou nepostradatelnost. Byl k tomu pěkný díl v Nevychově a poslala mi ho moje máma~k~
Přitom máma mi furt radí,co všechno mám vylepšit atd., a že dítěti mám dát odklad dalšího, nemám dávat do školky, nemám si zvyšovat v práci úvazek, atd. Naštěstí od muže mám opak- ve všem podporu. Naši prostě nezvládají, že máme víc dětí, lepší bydlení, dokonce otec hudruje,jakože máme větší pračku, než oni (nás je 5,oni jsou 2)...
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
31.12.2023 14:04:35
Čumčo, taky jsem si na libik vzpomněla :-) a k tomu přemýšlím, jak se to přihodí, že většinou to byla babička, kdo situaci zachraňoval... Jestli to byla matka otce nebo té "špatné" matky - čím to pak je?
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 57393  [Dalších 57303 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.