| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 57393  [Dalších 57183 >>]
Tatramelka+3 66284
30.12.2023 13:54:03
Babi, díky já už to tentokrát dám. První ostré kolo jsme měli, když jsem byla prvně těhotná. Měla jsem ještě babičku, se kterou jsem měla hezký vztah a nechtěla jsem, aby se trápila tím jaké máme vztahy. Já byla v té době daleko a máma u ní měla převahu. Babička pak po porodu přijela na měsíc k nám a viděla, že můj muž je normální fajn chlap a má nás rád. A hodně to vztahům pomohlo, že i v rodině další příbuzní k nám pak občas přijeli a divili se, že je můj muž normální a je s ním legrace a dál se přátelíme.
Babičku už nemám. Jestli tohle vidí z výšin věřím, že se na mně nebude zlobit. Určitě by nechtěla, abych skončila na psychiatrii.

Už končím sebetrízeň, jdu to rozběhat. Nemá cenu se v tom pátrat. Jak psala Ka_t nebudu ani první ani podlední.
Evelyn1968,2děti 6269
30.12.2023 13:45:26
Je to v hlavě, ze mě při naštvání taky málem vypadlo "a nemám tě ráda". Ale včas jsem si uvědomila, že kopíruju mámu a jak mám doteď problém odporovat autoritám. A pro mě je autorita třeba i řidič autobusu nebo zdravotní sestra na svých pracovištích, protože by mě neměl nikdo rád.

MM tímhle netrpí, měl bezpodmínečnou lásku, ať udělal cokoliv.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
30.12.2023 13:42:55
Možná mam dobrý vztahy, protože jsem na žadný návštěvě nemusela přespávat a nikdo u nás.
babi_ 48341
30.12.2023 13:41:17
Tatramelko, ach jo. Vůbec nevím, jak bych se v takové konstelaci zachovala. Tak jen přeji sílu a štěstí, ať to časem pořešíš ~x~
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
30.12.2023 13:37:47
Opravdu nedokážu pochopit, proč tam jezdíš.
K_at 121378
30.12.2023 13:36:40
Tatramelko, no jasně, protože když tě má máma osobně a u ní, tak ví, že jí hned tak neodejdeš. Po telefonu tě nemá v hrsti. Nedej se. Tohle psycho přece nedává nikomu nic. Buď to pustíte a necháte babičku plkat, nebo se z toho zcvoknete.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
30.12.2023 13:36:26
Slušný je dávat pusu? No těprsk, sama to nemám ráda,jako dítě jsem to nesnášela, syna jsem nenutila nikomu dávat pusu a vnuka nelíbám. Kdyby někdo vyčetl, že mu syn nechce dát pusu, pošlu ho do háje.
K_at 121378
30.12.2023 13:32:23
Tatramelko, ne. Pokud jsi v tom takto až po uši, tak rozhovor s někým nestranným fakt může pomoci.
Mmch rodiče ti říkají "když nebudeš dělat věci a žít podle nás, nikdo tě nebude mít rád". No to je přece ultimátní volovina.
Jeden nám moc blízký a milý člověk rodinu odstřihl. Musel. V zájmu normálního života. Není sám. Těch pár velmi blízkých přátel supluje rodinu dost dobře. Možná i lépe. Vyzkoušeno v několika ultra mezních situacích. A s rodinou je kontakt telefonický, po důkladné přípravě a s následnou regenerací po.
Tatramelka+3 66284
30.12.2023 13:30:44
Rozumím babi. U nás je to jistá vyschýzovanost. To že si dítě učinilo tričko se dozvím ve formě "styděla bych se s ním jít na klavír v tom zapraným a špinavým tričku, koupila jsem mu značkové, ať nevypadají jak chudí příbuzní."
Třeba tchyně, pokud se jí na chování dětí něco nelíbí, mluví k dětem. "Proč nedáš babičce pusu, já tě neviděla 3 měsíce?! Pojď sem!" Moje máma se obojí na mně, jak jsem dětí vychovala, že k ní nemají účtu a ani jí slušně nepřivítají. Tak že já už v autě říkám dětem co mají dělat, že se mají vždycky nabídnout k mytí nádobí, i když ona jim vždy řekne, že by jí to akorát rozmlátili. No a puberťák se nabídne jednou a jde si po své, když ho pošle do kytek, ale ona očekává že se budou přát o utěrku a přemlouvat jí. Tak pak se dozvím, že jdou to hárání zhýckaný myčkama a já jim furt stojím za prdelí, tak ani nevědí co se sluší a patří.
Už tři dní před odjezdem se změním v uzel nervů a všechny seru. A je to moje chyba a míč a rozhodnutí je na mé straně buď to mámě řeknu, že se k nám budou chovat slušně a respektovat nás. ...ale to jí nemohu říct do telefonu, protože takovou komunikaci ona neuznává a vztahy se tak neřeší. A nebo jí zavolám na Nový rok, abych jim popřáli a když bude do telefonu mlčet, bude to můj poslední telefonát. K narozeninám jí pošlu přání.
K_at 121378
30.12.2023 13:26:10
~s~Beat, ~x~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 57393  [Dalších 57183 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.