| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Vánoce

O všem, co se pojí k Vánocům
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 59194  [Dalších 59174 >>]
Stáňa * 7932
7.12.2025 17:57:16
Neporadim, nikdy jsem nic takoveho nekupovala. Darky si davame vicemene prakticke, vetsinou i potrebne. Charitu podporuju primo na ucty.
TaJ 81121
7.12.2025 17:53:48
Stará huso, tady dneska vysvitlo na chvilku dopoledne. Ráno byla taky mlha a pošmourno, pak se to dopoledne na chvilku roztrhalo a vylezlo sluníčko a pak bylo zase šedivo. Včera bylo šedivo celý den, byli jsme všichni tři téměř celý den venku na výletě - různě jsme popojížděli a fotili okolo Křivoklátu, Rakovníka...lesy tam díky druhu stromů mají takovou zvláštní tlumenou oranžovo-červenou barvu, místy až do růžova, takže to nepůsobilo ani depresivně, i když byla dost mlha. Naopak to působilo tak nějak magicky, mělo to pěknou atmosféru. Navíc pro mě syn speciálně vymyslet tajný výlet, který mi do poslední chvíle neprozradili, až když jsme se blížili, tak jsem viděla ceduli po cestě - zavezli mě do Mariánské Týnice, kde je další stavba mého oblíbeného Santiniho. Sice není už v tomhle období otevřená, ale je to krásné místo a krásná stavba a i v tom počasí to mělo kouzelnou atmosféru. A největší radost jsem měla z toho, že si syn vzpomněl, že jsem o tom místě mluvila asi někdy před rokem, že bych se tam ráda podívala...že to vnímal a že to tak pěkně zakomponoval do svého výletu za vlaky~s~
Dneska jsme celý den pekli cukroví, takže mi pošmourno nevadilo. Máme komplet upečené, slepené a čokoládou ozdobené 4 druhy. Takže už jen perníčky, vosí hnízda a vánočku:-)
babi_ 48341
7.12.2025 15:49:26
Beat, no to jsi otužilka! Nakonec si budeš do jezírka vysekávat vstup, abys mohla i do zamrzlého :-)
Dana 143148
7.12.2025 15:43:53
Máme to stejně. Vánoční výzdobu mám jen takový závěs na okno (nesvítící). Svítící už nedávám, šetřím elektřinu ani ne tak, že bych na to neměla, ale kvůli životnímu prostředí. Stromeček taháme ze sklepa letitý umělý, protože živý by u nás v paneláku nepřežil pomalu ani štědrý den. Adventní věnec nemáme, cukroví vůbec nepeču, jen před štědrým dnem vánočku. A vánoční ubrus dáváme také až na štědrovečerní večeři. Ještě ale mám vystavený takový malý Betlémek.
Beat 107867
7.12.2025 15:37:10
Babi, to jsou šampionky. ~x~~:-D

Ja jsem se za slunka ven nedostala .~:( Ale rozmrzlo mi jezírko, takže jsem se po ránu po čase zas ponořila a to byla teda paráda! Chci zimu a sníh, ale tohle mi teď chybělo .
babi_ 48341
7.12.2025 14:03:11
Tady bylo sluníčko skoro dvě hodiny, což mi stačilo k chuti vyspravit drobet slepičí výběh - horní síť popadala a potrhala se při nedávné sněhové nadílce. Tak již to mají slepičky zase kryté shora a dole přístupnou trávu a zem, to mám ze sebe radost. Ony jsou zlaté, pořád snášejí ať se děje co se děje...
Senedra 14756
7.12.2025 12:26:53
Teď jsem dokonce sklopila žaluzie, sluníčko, zasvítilo. Ale objeví se vždycky jen na chviličku.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
7.12.2025 12:16:34
Tady se to naopak malinko rztrhalo, slunícko teda ne, ale pár kousků modrý oblohy vidím. ~:-D
Stáňa * 7932
7.12.2025 12:00:03
Uz je zase zatazeno a jedeme ted "do kraje", jak se u nas rika, kdyz mirime z hor do nizin 😀
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
7.12.2025 11:23:26
To musí být moc hezké. Já mám normální okno na východ.
Sluníčko jsem neviděla aspoň týden.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 59194  [Dalších 59174 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.