| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Ambulantní porod

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1433  [Dalších 1353 >>]
Martina, 3 synové 101865
13.12.2013 16:15:16
A pro lepší pocit chudých žen bys ho nenechala? ~a~
Martina, 3 synové 101865
13.12.2013 16:10:54
To chápu, ale pořád nevidím důvod, proč by se za jeho účast u nekomplikovaného porodu mělo připlácet = když budu klidnější, že je u mě doktor, porodím snáz. ~x~
Len 108740
13.12.2013 16:06:47
Tak ke mne ne, ja mela plan jako Lei, tj. zadny doktor v mem pokoji. Takze PA nikoho nevolala, i kdyz doktorky sedely ve svych kancelarich. Kazdopadne v nasi porodnici je jich podstatne min nez v jakkekoliv ceske, Cesi vedou v poctech gynekologu na obcana svetove zebricky. Kdyz jich pulka zmizi, nic se nestane, jen se usetri.

Martina, 3 synové 101865
13.12.2013 16:01:53
Jestli lékař sedí za plentou a točí palcema mlýnek, jestli ho PA zavolá k porodu, tak to už u něj může být rovnou. ~b~
Grainne 67561
13.12.2013 15:58:34
Mj. tu může nastat problém s kompetencemi, pokud PA a odkud už lékař. To si taky raději nepředstavuju.
Lei 37503
13.12.2013 15:55:59
Ve svém porodním plánu jsem měla uvedeno, že pokud nedojde ke komplikacím, které by to vylučovaly, přeji si porodit pouze s PA a poté s přítomností dětské lékařky. Píšu pouze ze sebe, ale troufám si tvrdit, že se zde na diskusi jedná primárně o nutnost přítomnosti lékaře-porodníka. (Porodní plán byl v obou případech přijat bez výhrad a jakýchkoli náznaků nesouhlasu ze strany lékaře, který jej na příjmu četl.)
Lei 37503
13.12.2013 15:51:36
Zufi, Ty, prosím, nesměšuj odvahu s důvěrou v sebe sama, není to totéž. Od Tebe to zase zní, jako by ženy, rodící s PA, byly "odvážné" cosi risknout, tzn. hazardérky se zdravím vlastním a dítěte. Nemusím být extra odvážná, ale pokud si zdravě věřím, zvládám věci lépe. Jestli je PA nekompetentní vést přirozeně probíhající porod a zavolat lékaře, pokud dojde ke komplikacím, tak v té nemocnici nemusí být. To je podobné, jako bych ležela po operaci slepého střeva a na každé podání teploměru a léku vyžadovala přtomnost lékaře, nikoli pouze sestry. Ovšem jen podobné, protože porod, jak jsem už psala, není nemoc.

O Tvé dceři si, co se porodních požadavků týče, nemyslím nic.

"Já u prvního porodu neměla ani oxy ani oblbováky a za epidurál bych dala milion a rodila jsem kleštěma, umřely bychom obě bez doktora." Pak velmi pravdpodobně nešlo o bezproblémový porod a přítomnost lékaře pak není třeba nijak obhajovat.
.kili. 125672
13.12.2013 15:31:26
"nechat porod na PA "

si netroufne žádné zdrav. zařízení, které bude odpovědné za péči.

PA - zaměstnankyně toho ZZ budou nejspíše chtít, aby o novorozence se postaralo novorozenecké oddělení/stanice, s jinými PA málokdo uzavře nějaou smlouvu.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1433  [Dalších 1353 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.