| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Ambulantní porod

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1433  [Dalších 1363 >>]
.kili. 125672
13.12.2013 18:10:37
"protože matka důležitá pro kiliho není"

plácáte nesmyslná předjímání, nicméně je skvělé, že jste předešla hrůzám, které jste popsala a že PA napravila chyby, které mohly způsobit poruchu zdraví Vašeho dítka.
.kili. 125672
13.12.2013 18:06:45
"Kdyby bylo běžné rodit jenom s PA, tak by to ženám pocitově nevadilo "

Samozřejmě. Ani Karlu IV. nevadilo, že nemá televisor.
Zufi. 52220
13.12.2013 18:05:55
Dcera si v porodnici odpočinula a kojit mohla kdykoli, byla by tam klidně i déle, nechali ji 3 dny.
.kili. 125672
13.12.2013 18:04:27
- "Cesi vedou v poctech gynekologu na obcana svetove zebricky."

kde jste k takovým žebříčkům došla ?

- " Kdyz jich pulka zmizi, nic se nestane, jen se usetri."

budoucnost dosud nenarozenou raději nekřtěme
.kili. 125672
13.12.2013 18:01:52
", PA by v takovém případě (Zufi) zavolala doktora, "

odkud ?
.kili. 125672
13.12.2013 18:01:04
"Jestli lékař sedí za plentou a točí palcema mlýnek,"

no to dělat nebude, proč by měl. Buď bude ve výkonu práce v prascovní době nebo v době ústavní pohotovostní služby, a tedy bude provádět výkony zdravotní péče určené mu náplní práce, nebo bude ve výkoinu pracovní pohotovosti a pak bude dosažitelný v prčostorách mimo zdravotnické zařízení.
.kili. 125672
13.12.2013 17:56:05
"může nastat problém s kompetencemi, pokud PA a odkud už lékař"

toho bych se nějak zvláště nebál, péči ve zdrav. zař. nemůže poskytovat kdo chce, musí mít smlouvu - ať již pracovní nebo jino, každopádně pak musí respektovat organisační a provozní řád. Kritickým bodem by mohl být ten, který se týká převzetí péče o novorozence, a to zase jen v případě PA-externistek - tu si ale myslím, že zdrav. zařízení s PA-externistkami smlouvy uzavírat nebudou.
Žžena 83005
13.12.2013 17:49:24
Ochrana zdraví mého novorozence byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem rodila ambulantně a nezdržovala se v porodnici celé 3 dny.
Proč?
Snížila jsem riziko nákazy nosokomiální infekcí sebe i novorozence.
Uspíšila jsem nástup laktace (neboť odpadnul stres a nesmyslná nemocniční pravidla o přikládání přesně po třech hodinách a buzerace vážením). Úspěšný a včasný nástup kojení taky pomohl proti novorozenecké žloutence.
Díky našemu odchodu z porodnice se syn dostal do rukou PA, která mu konečně slušně ošetřila zbytek pupečníku - tak jak to udělali v porodnici bylo akorát tak na zánět.
A mohla bych jmenovat další a další, ale protože matka důležitá pro kiliho není, tak se nebudu zmiňovat o tom, jaké benefity měl ambulantní porod pro mne ~;)

Dostupnou lékařskou péči jsme měli i doma, na to nebylo potřeba být v porodnici, aby nás někdo jednou denně při vizitě pozdravil ve dveřích.
Martina, 3 synové 101865
13.12.2013 16:24:40
Já jsem si dosud naivně myslela, že hnutí za přirozené, domácí a ambulantní porody je tu proto, aby měly ženy z porodu lepší pocit. ~s~

A najednou zjišťuji, že je jedno, jaký má žena z porodu pocit: hlavně u toho nesmí být doktor! ~n~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1433  [Dalších 1363 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.