| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Ambulantní porod

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 1433  [Dalších 973 >>]
Iva, 2dcery
  • 
31.1.2012 15:57:06
Styl JPP - kámoška kámošky to tak měla, tudíž to je vždycky pravda? Já jsem v HK rodila 2x, první dceru jsem měla po zvážení a umytí u sebe na sále celé dvě hodiny a po převozu na pokoj skoro hned. Druhou jsme měla hned položenou na břicho, pak zase u sebe a na pokoj hned, jak jsem chtěla (popravdě tentokrýt jsem tak nespěchala :-, neb poprvé jsem své síly lehce přecenila).
Tara_hk 125745
31.1.2012 15:23:13
To je fakt, no ~:-D Já si ale na druhou stranu říkala, že když jde ambulantně porodit i v Podolí, tak by se to třeba mohlo nechat zařídit i tady. No, uvidíme, přeptám se ještě té svojí doktorky, na koho tam má kontakty, možná, že když by to bylo přes takovéhle doporučení, tak by taky mohli být vztřícnější. No, a když ne, tak holt budu muset hledat jinde, to se nebude dát nic dělat.
kreditka 85904
31.1.2012 14:51:24
Ono většinou to bývá že kdo pod HK spadá chce rodit jinde a ta co spadá pod jinou porodku chce zas do HK ~t~ Taky to byla jeden čas moje volba, naštěstí v době baby boomu měli věčně stop stav což mě vyděsilo - naštěstí ~t~
Šešule 94264
31.1.2012 14:38:34
Asi to bude tak, že ženský, co mají k porodu nějaký "extra požadavky" do HK nejedou. Jen vím, že před pár lety nějaká paní tuhle porodnici zažalovala, protože jí provedli nástřih přes její vyložený nesouhlas. Jak to ale dopadlo a jak se nemocnice po tomhle staví k alternativnějším rodičkám, nevím~d~
Šešule 94264
31.1.2012 14:35:52
Já taky vzdáleností spadám pod HK, ale budu se snažit tomuhle špičkovému pracovišti vyhnout, pokud nebudou vážný zdravotní důvody.
Tara_hk 125745
31.1.2012 14:34:01
to jo, na Ústí jsem slyšela taky jenom samou chválu, tuším že před třemi lety tam rodila sestra kamarádky a naprostá spokojenost ve všem.
Dámy, nasadily jste mi brouka do hlavy ;-)
kreditka 85904
31.1.2012 14:16:43
Táni tak ono něco jiného je císař a něco jiného běžný porod. Představ si že se ti narodí dítě s apgar 10 které zahlídneš jen jak se mihne kolem tvé hlavy je ihned odneseno na ošetření a vráceno za cca 10 minut už vykoupané, do té doby akorát víš od doktora že je to kluk - to vše za stavu kdy matka i dítě jsou v pořádku - toco píšu není moje zkušenost, ale je to zkušenost jiné matky 4 roky zpátky...není divu že před 2 lety tato žena zvolila jinou porodnici neb si přála mít dítě po porodu na břiše, nechtěla ho ihned koupat apod.
kreditka 85904
31.1.2012 14:06:36
Zkus to Ústí nevím jak je to tam z ambulantním porodem, ale kámoš tam měl manželku, pravda musela na císaře, ale mohl být u toho, dítě hned po vyndání putovalo alespoň na jeho hruď když k matce to nešlo...Hodně si to tam chválí

http://ou-nem.cz/index.php?id1=3&dep=7§ion=1
Vínečko 13944
31.1.2012 13:41:41
Taro, rodila jsem druhé dítě v autě - přímo na hlavní silnici ve vedlejší vesnici. Otevřené dvěře auta a rodilo se~:-D prostě jsme to nestihli dál než 5km od domu.
Tara_hk 125745
31.1.2012 13:25:20
No, rozhodně by to byla lákavá možnost :-) Když já mám nějak tentokrát dost silný pocit (i když do porodu mám ještě dost daleko), že to bude fakt rychlý a nikam bych to nestihla. Tak nevim, do jaký míry dát na svoji intuici v tomto směru. Představa porodu na mezi mi sice zase tak extra proti mysli není, ale nesmělo by to být vedle hlavní silnice ~t~
Na druhou stranu je fakt, že jediný, co mě s myšlenkou na porod v Hradci smiřuje, je ta naděje, že by se mi třeba mohlo podařit tam strávit opravdu jen minimum času :-)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 1433  [Dalších 973 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.