Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Iva, 2dcery |
• |
31.1.2012 15:57:06
Styl JPP - kámoška kámošky to tak měla, tudíž to je vždycky pravda? Já jsem v HK rodila 2x, první dceru jsem měla po zvážení a umytí u sebe na sále celé dvě hodiny a po převozu na pokoj skoro hned. Druhou jsme měla hned položenou na břicho, pak zase u sebe a na pokoj hned, jak jsem chtěla (popravdě tentokrýt jsem tak nespěchala :-, neb poprvé jsem své síly lehce přecenila).
|
Tara_hk | 125745 |
31.1.2012 15:23:13
To je fakt, no Já si ale na druhou stranu říkala, že když jde ambulantně porodit i v Podolí, tak by se to třeba mohlo nechat zařídit i tady. No, uvidíme, přeptám se ještě té svojí doktorky, na koho tam má kontakty, možná, že když by to bylo přes takovéhle doporučení, tak by taky mohli být vztřícnější. No, a když ne, tak holt budu muset hledat jinde, to se nebude dát nic dělat.
|
kreditka | 85904 |
31.1.2012 14:51:24
Ono většinou to bývá že kdo pod HK spadá chce rodit jinde a ta co spadá pod jinou porodku chce zas do HK Taky to byla jeden čas moje volba, naštěstí v době baby boomu měli věčně stop stav což mě vyděsilo - naštěstí
|
Šešule | 94264 |
31.1.2012 14:38:34
Asi to bude tak, že ženský, co mají k porodu nějaký "extra požadavky" do HK nejedou. Jen vím, že před pár lety nějaká paní tuhle porodnici zažalovala, protože jí provedli nástřih přes její vyložený nesouhlas. Jak to ale dopadlo a jak se nemocnice po tomhle staví k alternativnějším rodičkám, nevím
|
Šešule | 94264 |
31.1.2012 14:35:52
Já taky vzdáleností spadám pod HK, ale budu se snažit tomuhle špičkovému pracovišti vyhnout, pokud nebudou vážný zdravotní důvody.
|
Tara_hk | 125745 |
31.1.2012 14:34:01
to jo, na Ústí jsem slyšela taky jenom samou chválu, tuším že před třemi lety tam rodila sestra kamarádky a naprostá spokojenost ve všem.
Dámy, nasadily jste mi brouka do hlavy ;-) |
kreditka | 85904 |
31.1.2012 14:16:43
Táni tak ono něco jiného je císař a něco jiného běžný porod. Představ si že se ti narodí dítě s apgar 10 které zahlídneš jen jak se mihne kolem tvé hlavy je ihned odneseno na ošetření a vráceno za cca 10 minut už vykoupané, do té doby akorát víš od doktora že je to kluk - to vše za stavu kdy matka i dítě jsou v pořádku - toco píšu není moje zkušenost, ale je to zkušenost jiné matky 4 roky zpátky...není divu že před 2 lety tato žena zvolila jinou porodnici neb si přála mít dítě po porodu na břiše, nechtěla ho ihned koupat apod.
|
kreditka | 85904 |
31.1.2012 14:06:36
Zkus to Ústí nevím jak je to tam z ambulantním porodem, ale kámoš tam měl manželku, pravda musela na císaře, ale mohl být u toho, dítě hned po vyndání putovalo alespoň na jeho hruď když k matce to nešlo...Hodně si to tam chválí
http://ou-nem.cz/index.php?id1=3&dep=7§ion=1 |
Vínečko | 13944 |
31.1.2012 13:41:41
Taro, rodila jsem druhé dítě v autě - přímo na hlavní silnici ve vedlejší vesnici. Otevřené dvěře auta a rodilo se prostě jsme to nestihli dál než 5km od domu.
|
Tara_hk | 125745 |
31.1.2012 13:25:20
No, rozhodně by to byla lákavá možnost Když já mám nějak tentokrát dost silný pocit (i když do porodu mám ještě dost daleko), že to bude fakt rychlý a nikam bych to nestihla. Tak nevim, do jaký míry dát na svoji intuici v tomto směru. Představa porodu na mezi mi sice zase tak extra proti mysli není, ale nesmělo by to být vedle hlavní silnice
Na druhou stranu je fakt, že jediný, co mě s myšlenkou na porod v Hradci smiřuje, je ta naděje, že by se mi třeba mohlo podařit tam strávit opravdu jen minimum času |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.