Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tara_hk | 125745 |
1.2.2012 23:44:44
Děkuju, dám pak vědět, co a jak se událo. I když teda musím říct, že sice stahuju kalhoty ale brod je ještě sakra daleko, termín mám až na přelomu května a června
|
marta |
• |
1.2.2012 23:39:36
Drzim ti palce a souhlasim,ze nema cenu jit do nejakych vyhrocenych situaci.To pak neldy nejde ani to,co by normalne slo.Hlavme at to klapne podle predstav.Marta
|
Tara_hk | 125745 |
1.2.2012 22:35:05
Tak nějak jsem postupem doby došla ke stejnému náhledu na věc Podle jména to vypadá, že ta moje paní doktorka má kontakt přímo na primáře gyn.-por., tak uvidíme, co z toho vzejde. Plus samozřejmě neonatologie. Že by bylo dobré domluvit se přímo s nejvyššími šaržemi je jasné. Když to posvětí oni, tak už nikdo ani nepípne ;-) Na další stranu si myslím, že ono je to opravdu všude hlavně o lidech, tak uvidíme, co se vyklube tady. Jestli se mi do něčeho opravdu nechce, tak to jsou nějaké vyhrocené konflikty. Chci si v klidu porodit a ne válčit s nepřejícím světem ;-)
Ale jak se říká, štěstí přeje připraveným, tak snad se podaří připravit takovou cestu, která bude pro všechny zúčastněné přijatelná. |
JanaV.38 | 118014 |
1.2.2012 7:16:48
Mám stejnou zkušenost,drželi mě tam 7 dní a paní co byla se mnou na pokoji chtěla jít domů za 3 dny a nechtěli pustit mimčo,že prý ona může jít,ale musí docházet kojit malou.Bydleli 40km od Hradce
|
Marta |
• |
1.2.2012 3:54:43
Vrtalo mi to hlavou a vím,že jsem někdy před půl rokem četla článek,že v HK je jedna z nejkratších hospitalizací po porodu a že se dává málo léků.Tak jsem to zkusila najít
http://zpravy.idnes.cz/srovnani-nemocnic-kde-se-dobre-rodi-a-kam-zajit-na-operaci-zlucniku-10m-/domaci.aspx?c=A111021_214220_domaci_brm Vím,že je to jen článek v novinách,ale to je dobré ne? To,že takhle píšu,to je tím,že dneska nemůžu spát.Takže ještě jednou,držím palce,ať to domluvíš.Marta |
Marta |
• |
1.2.2012 2:05:42
Taro,zkusila bych zajít si to tam domluvit.Šla bych za přednostou a za šéfovou novorozeneckýho.Uvidíš ci ti řeknou.
Já byla s HK spokojená,pravda je,že jsem nerodila ambulantně,tak nevím,jak se na to budou tvářit.Jen tak mimochodem děti po porodu se v HK nekoupou ,jen je otřou.Moje malá kočka měla ve vláskách trochu krve,tak jsem se na to ptala.Mě jí na břicho dali a 3 den v 17h odpoledne mě pouštěli domů.Je to necelé 2 roky. S porodnicí naprostá spokojenost. Jen tak mimochodem jsem teď na jiné porodní diskuzy četla o porodu ve Vrchlabí,jak mamince večer dali injekci na spaní,ráno protože se porod zastavil tak oxytocin a nakonec to zkončilo kleštěma.Úplně mi to vyrazilo dech.Myslela jsem že tohle přesně se ve Vrchlabí nedělá.Takže já osobně bych se tam nehnala,protože takhle to zvládnou všude,ne-li lépe.To bych byla pěkně naštvaná.Hlavně za tu medikaci. Píšu trochu na přeskáčku,takže já bych radila dojít si to tam domluvit.Šla bych rovnou za těmi nejvyššími:za přednostou por.-gyn(tam si myslím,že problém nebude) a za šéfovou novorozeneckého,ale asi bych si ještě s sebou vzala papír o tom,že tě obvodní pediatr převezme do péče(ten bych vzala určitě,aby jsi měla něco v ruce).Třeba ti vyjdou vstříct.Hlavně napiš, jak to dopadlo.Hrozně by mě to zajímalo, jak to dopadlo.Držím palce.Jo,ještě se můžeš zeptat doktorky a PA,jak to vidí ony,když tam pracovaly, ale taky záleží,jak je to dlouho,ony se časy mění a co platilo před 4 nebo 5 lety už může být jinak.Omlouvám se ,že je to tak dlouhé,nějak jsem se rozjela,ale je to zajímavé.Držím palce.Marta |
pearl | 110594 |
31.1.2012 21:42:29
Já to mám od nás do HK 30 minut, ale radši pojedu skoro hodinu do Vrchlabí.
Podle toho, co vím od lidí z okolí a bylo to tu i v diskusi (nějaké hodně staré, ale bylo), tak HK je fabrika. Obvykle děti odnášejí a nedávají na břicho, některým maminkám, které porodily večer, nedonesli dítě celou noc, až ráno - aby si odpočinuly:-( Takže bych to tam s ambuporodem neviděla moc hladce:-( Na druhou stranu, kdybych měla jakékoli problémy, nebo začala rodit o hodně dřív, tak beru HK všema deseti, protože neonatologie je tam prý špičková. |
kreditka | 85904 |
31.1.2012 20:19:36
Ivo kdyby mi to povídala nějaká cizí bába někde před obecní poštou tak to bude JPP. To co tady píšu je zážitek mé sestřenice a mé kamarádky za obě bych dala ruku do ohně že si nevymýšlely. Nakonec sama píšeš že ti první dítě vlastně sebraly a vrátily až umyté to je to co by mi tedy u zdravého novorozence vadilo
|
Iva, 2 dcery |
• |
31.1.2012 18:08:27
To nevím, ono to už u mne je 10 a 3 roky a já jsem teda ty 3 dny v porodce byla. Ale oba porody bez medikace, voda odtekla sama, balon,sprcha, za nástřih se Dr. skoro omlouvala a předem upozornila, klystýr jsem chtěla sama... Asi zkus nekonfrontační dotaz
|
Tara_hk | 125745 |
31.1.2012 17:03:52
Ivo, takže myslíš, že by se nebránili ani myšlence ambulatního porodu?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.