Přidat odpověď
Taro,zkusila bych zajít si to tam domluvit.Šla bych za přednostou a za šéfovou novorozeneckýho.Uvidíš ci ti řeknou.
Já byla s HK spokojená,pravda je,že jsem nerodila ambulantně,tak nevím,jak se na to budou tvářit.Jen tak mimochodem děti po porodu se v HK nekoupou ,jen je otřou.Moje malá kočka měla ve vláskách trochu krve,tak jsem se na to ptala.Mě jí na břicho dali a 3 den v 17h odpoledne mě pouštěli domů.Je to necelé 2 roky. S porodnicí naprostá spokojenost. Jen tak mimochodem jsem teď na jiné porodní diskuzy četla o porodu ve Vrchlabí,jak mamince večer dali injekci na spaní,ráno protože se porod zastavil tak oxytocin a nakonec to zkončilo kleštěma.Úplně mi to vyrazilo dech.Myslela jsem že tohle přesně se ve Vrchlabí nedělá.Takže já osobně bych se tam nehnala,protože takhle to zvládnou všude,ne-li lépe.To bych byla pěkně naštvaná.Hlavně za tu medikaci.
Píšu trochu na přeskáčku,takže já bych radila dojít si to tam domluvit.Šla bych rovnou za těmi nejvyššími:za přednostou por.-gyn(tam si myslím,že problém nebude) a za šéfovou novorozeneckého,ale asi bych si ještě s sebou vzala papír o tom,že tě obvodní pediatr převezme do péče(ten bych vzala určitě,aby jsi měla něco v ruce).Třeba ti vyjdou vstříct.Hlavně napiš, jak to dopadlo.Hrozně by mě to zajímalo, jak to dopadlo.Držím palce.Jo,ještě se můžeš zeptat doktorky a PA,jak to vidí ony,když tam pracovaly, ale taky záleží,jak je to dlouho,ony se časy mění a co platilo před 4 nebo 5 lety už může být jinak.Omlouvám se ,že je to tak dlouhé,nějak jsem se rozjela,ale je to zajímavé.Držím palce.Marta
Předchozí