Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jahala. | 89330 |
13.9.2012 23:12:44
Kili, to je v podstatě jedno, ale pokud je to u nás praxe v porodnicích, tak tam to rozhodně doporučují lékaři aspoň teda v té naší ano, na dodržování pak dohlíží sestry na oddělení, ale původně to řeknou lékaři a to dětští. Víte já slyšela od lékařů tolik bludů, jako od sester, nebo od lidí jiné profese. Mně třeba 5 z 5 kardiologů se kterými jsem se setkala, že má šílená únava a srdce nemají nic společného. Pouze teda do té doby než jsem se dozvěděla přesnou diagnozu a dostala kardiostimulátor. Pak jsem se dozvěděla, že únava je jeden z hlavních příznaků.
|
Raďulka | 16249 |
13.9.2012 23:00:04
Pokud tě váha uklidní tak si ji pořiď, na tohle má asi každý jiný názor. Pro mě byl důležitější celkový stav a hydratace než pravidelné přibírání dle tabulek.
|
danca55 | 60794 |
13.9.2012 22:13:35
Díky! To se asi domluvím v porodnici, jestli budou ochotní to vzít oni, když přijedeme, u našeho pediatra by to bylo ale pohodlnější...
|
danca55 | 60794 |
13.9.2012 22:10:35
Holky, pořizovaly jste po PD nebo po ambu por. domů váhu, zda mimi přibírá? Řeším to a nemůžu se rozhodnout, zvlášť kdyby to vyšlo na víkend, k pediatrovi se nedostanem. U prvních jsem to moc neřešila, já nevím, jestli by mě váha a převažování denně neznervozňovaly. Nebo je to rozumné to kontrolovat?
|
.kili. | 125672 |
13.9.2012 21:52:18
"doporučují to tedy naprosto zbytečně, ale neznamená to, že se to nikde nedělá že? "
přečtěte si pozorně, co jsem, napsal. Jsem přesvědčen, že ani v USA, ani v ČR nikdo nedoporučuje vyhřívat novorozence na slunci za oknem aby tím zmírnil žloutenku. I to "nikdo" má výjimku v podobě PA, jak jsem prvně zmínil, ty by takové hlouposti mohly být schopny v rámci kompetencí, které jako své proklamují, aby pak skrze svou representaci názorně předvedly, že nedovedou ani poskytnout základní resuscitační péči. |
Jahala. | 89330 |
13.9.2012 21:15:59
tak před no
|
Jahala. | 89330 |
13.9.2012 21:13:52
Kili, Jahalov je tam kde bydlí Jahala ne je to na druhé straně republiky než Brno. doporučují to tedy naprosto zbytečně, ale neznamená to, že se to nikde nedělá že?
|
Nana*81 | 55322 |
13.9.2012 9:45:26
No, Jahalo, oni tam dávají mimina za okno ven v únoru jo?
Za oknem je přece za oknem! |
.kili. | 125672 |
13.9.2012 9:42:15
" nahřívání za oknem na slunci se dělo v Jahalově, v porodnici před pěti lety v únoru a třemi v srpnu. Kdy rodila kamarádka ještě to chodila kontrolovat sestra, a před 2 lety v Brně taky, ale uznávám že 2 roky v medicíně je dlouhá doba na to aby vše bylo jinak. "
- nevím ani kde je Jahalov - slovům "za oknem" rozumínm tak, že jde o prostor vně místnosti - "nahřívání" nemá žádný smysl, to není poznatek posledních dvou let, kdežto nepřímé vystavení slunečnímu svitu (nebo světlu zářivky) se skutečně někde doporučuje, nicméně bez jakéhokoli racionálního podkladu, metabolismus tkáňového bilirubinu ovlivňuje jen světlo určité vlnové délky a tak by účinná byla jen malá část světelného spektra, nicméně pro mne za mne, to by neškodilo na rozdíl od slunění (tedy přímému vystavení slunečním paprskům) či dokonce vyhřívání novorozeněte nadto někde za oknem |
Jahala. | 89330 |
13.9.2012 7:35:18
Kili, nahřívání za oknem na slunci se dělo v Jahalově, v porodnici před pěti lety v únoru a třemi v srpnu. Kdy rodila kamarádka ještě to chodila kontrolovat sestra, a před 2 lety v Brně taky, ale uznávám že 2 roky v medicíně je dlouhá doba na to aby vše bylo jinak.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.