Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lei | 37503 |
13.12.2013 13:30:25
Zufi, ono to záleží především na dceři, jak se bude cítit lépe. Pokud by došlo k takové změně, že u porodu bude PA a doktor bude nadstandard, tak si za jeho stálou přítomnost připlatí . Přijde mi, že se Ti zdá, že by to měl být konec kvalitní porodní péče. Porodní asistentky přece nejsou jakési nekvalifikované ženy, které se nachomýtly k porodu a nevědí, co dělají. Porod není nemoc! Lékař je v našich porodnicích za rohem stále, jen prostě při porodu s PA nestojí před rodičkou. V případě jakýchkoliv komplikací je ihned přivolán.
A možná budeš jednou přístupem dcery překvapená. Hele, my jsme dvě ségry, já preferuji co nejméně zásahů a moje zatím bezdětná ségra mi během obou těhotenství bezelstně a fakt upřímně radila, že "ten epidurál je fakt lepší", a že "jsou takové testy plodové vody...". Ona se opravdu bez lékařů neuprdne, je to její věc. Možným těhotenstvím je stresovaná už dopředu. Ono to souvisí také s důvěrou v sebe sama . Známé mého muže porod vyvolali dva!!! dny po termínu - protože bylo po termínu. Ona se nechala. Rodila pak 36 hodin. Vystřídaly se tam mezitím tři směny. Po porodu si půl roku pořádně nesedla a kojit mohla jen vleže. Druhé dítě za žádnou cenu nechce - jen ne znovu rodit. A po porodu s manželem dojatě personálu děkovali a dary nesli za to, jak se jim věnovali. No pěkně děkuju . |
.kili. | 125672 |
13.12.2013 13:23:26
"To je, jako kdyby nějaká babička říkala, že jí má domů pravidelně chodit ošetřovat lékař, protože se s ním cítí bezpečněji, což by klidně mohlo být. Ale nárok na to nemá. "
příměr není patřičný, ošetřovatelství a medicína jsou různé věci. Až prosadíte, že péče lékaře u porodu je nadstandard, uplyne nějaký čas a po ovoci pozná se strom. |
.kili. | 125672 |
13.12.2013 13:19:14
"když je ověřeno, že nekomplikovaný porod může vést porodní asistentka, tak je tam ten lékař zbytečný, "
No, nevím čím je to ověřeno, ale nechť. PA může - podle právních norem - poskytnout i péči novorozenci. Pak jsou zbyteční hned dva doktoři a mohou snad poskytnout jen jako nadstandard, hrazený přímo spotřebitelem péče. Až tento bude objev realisován, uleví se zdravotním pojišťovnám i zdravotnickým zařízením. |
.kili. | 125672 |
13.12.2013 12:25:44
"...já Vám nevím, byla jsem ....."
já nevím, co tím míníte vyjádřit - tedy jakou to má souvislost s tím, co jsem napsal, a na co dle vlákna disuse reagujete. |
x x | 15263 |
13.12.2013 10:41:01
Killi já Vám nevím, byla jsem vysokoriziková rodička u všech 4 porodů a NIKDY jsem doktora primárně u porodu neměla. U posledního porodu jsem rodila s gestačním diabetem kompenzovaným vysokými dávkami inzulínu, měla jsem porod vyvolávaný kvůli horším monitorům, mám vrozenou vadu dělohy a přesto jsem tam doktora neměla. Jo, byl k dispozici, ale celý porod se obešel bez něj. A byla jsem svým způsobem ráda, že to šlo s minimem personálu.
|
Lei | 37503 |
13.12.2013 9:16:20
Hnus? Trochu silné slovo, ne?
|
.kili. | 125672 |
13.12.2013 7:36:35
"Informace si jiste najdete sam"
Jinak řečeno, nemáte oporu pro smyšlenky, které uvádíte jako fakta. To je možná běžné v Almere, ne tak v ČR, kterou chcete měnit. |
Pavla |
• |
13.12.2013 7:32:40
Vazeny p. Kili, na diskusi a slovickareni s Vami nemam cas. Pospicham do prace. Informace si jiste najdete sam..
|
.kili. | 125672 |
13.12.2013 7:24:54
- "V hodne statech zapadni Evropy neni standard mit lekare u nizkorizikoveho porodu.. "
Co míníte standardem - úhradu péče ze zdrav. poj. ? Ve kterých státech ? Co je nízkorisikový porod ? - "Doufam, ze se to casem z meni i v CR a penize se daji tam, kde jsou opravdu potreba.. " Doufáte nejspíše marně. Byla by to principiální chyba. |
Pavla |
• |
13.12.2013 7:18:59
V hodne statech zapadni Evropy neni standard mit lekare u nizkorizikoveho porodu.. Doufam, ze se to casem z meni i v CR a penize se daji tam, kde jsou opravdu potreba..
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.