| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zufi, ono to záleží především na dceři, jak se bude cítit lépe. Pokud by došlo k takové změně, že u porodu bude PA a doktor bude nadstandard, tak si za jeho stálou přítomnost připlatí ~d~. Přijde mi, že se Ti zdá, že by to měl být konec kvalitní porodní péče. Porodní asistentky přece nejsou jakési nekvalifikované ženy, které se nachomýtly k porodu a nevědí, co dělají. Porod není nemoc! Lékař je v našich porodnicích za rohem stále, jen prostě při porodu s PA nestojí před rodičkou. V případě jakýchkoliv komplikací je ihned přivolán.

A možná budeš jednou přístupem dcery překvapená. Hele, my jsme dvě ségry, já preferuji co nejméně zásahů a moje zatím bezdětná ségra mi během obou těhotenství bezelstně a fakt upřímně radila, že "ten epidurál je fakt lepší", a že "jsou takové testy plodové vody...". Ona se opravdu bez lékařů neuprdne, je to její věc. Možným těhotenstvím je stresovaná už dopředu.

Ono to souvisí také s důvěrou v sebe sama ~d~. Známé mého muže porod vyvolali dva!!! dny po termínu - protože bylo po termínu. Ona se nechala. Rodila pak 36 hodin. Vystřídaly se tam mezitím tři směny. Po porodu si půl roku pořádně nesedla a kojit mohla jen vleže. Druhé dítě za žádnou cenu nechce - jen ne znovu rodit. A po porodu s manželem dojatě personálu děkovali a dary nesli za to, jak se jim věnovali. No pěkně děkuju ~7~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.