Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
angrešt | 114837 |
22.9.2024 17:49:46
Rose, s muffinovýma formičkama taky dobrej nápad :D to by bylo ještě víc patek!
(sekaná se může drolit, když není maso na začátku hodně rozetřené do hladka s tekutinou, aby prakticky trochu emulgoval tuk s tekutinou a co nejvíc se rozmělnily hrudky z mletí - řeznická sekaná je taková soudržná právě díky tomu, že tohle rozmělnění udělá za člověčí ruce elektrický kutr) |
angrešt | 114837 |
22.9.2024 17:45:57
sekanou peču podle toho, jaká je to sekaná. Českou sekanou peču v podobě volně loženého dlouhého bochníku, obvykle pokrytého tenkými plátky slaniny. Peču v kachním pekáči, nejdřív asi 20 min přiklopenou, pak odklopím. Sekanou jemného typu, třeba bavorskou leberkase, nebo třeba kuřecí sekanou, tj. vyšlehané a řidší, peču v chlebíčkové formě vymazané máslem. Francouzskou hrubozrnnou sekanou typu terrine peču v originál terrine nádobě, tj. vlastně keramické chlebíčkové formě s víkem.
Dětem peču sekanou jednoporcovou, každému v jeho malé obdélníkové zapékací misce, aby měly hodně kůrky a nehádaly se o patky :) V alobalu jsem sekanou asi nikdy nepekla, obecně v alobalu peču nerada, je mi pak hrozně líto takovej kus kovu vyhodit. |
wer | 81075 |
22.9.2024 17:45:56
Bez alobalu, normálně dám nakrájenou cibuli a prodlevám, jako bych pekla jiné maso.
Maminka ji dává na alobal, nebalí jenom dá alobal dospod aby se sekaná nepřipekla přímo na pekáč. |
sylvaina | 77406 |
22.9.2024 17:36:23
Bez alobalu. Nad kůrkou mě nenapadlo přemýšlet, nicméně o verzi v alobalu slyším poprvé.
|
vlad. | 38059 |
22.9.2024 17:34:58
Rose, jako mufiny to je dobre. Mam radeji karbanatky nez sekanou, je tam vic kurcicky pecu je naskladne v pekacku.
|
Bouřka | 7675 |
22.9.2024 16:37:49
Já ji dělám v pomalém hrnci, takže je bez kůrky. Kdo by měl zájem, může si ji dopéct ve fritéze. Ale my si na kůrky teda nepotrpíme.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
22.9.2024 16:14:34
Křupavý bramboráky taky neumím, jenom jako hadr.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
22.9.2024 16:13:00
Sekaná je jedna z "obyčejných" věcí, co prostě neumím nikdy mi nedrží tvar, praská nebo se sype... Takže peču ve formě na srnčí hřbet nebo chlebíček nebo bábovku nebo jako muffiny
Taky neumím bramboráky, bramborové knedlíky z brambor nebo třeba vosí hnízda |
Martina, 2 kluci | 15942 |
22.9.2024 15:39:56
Co mám konvektomat, peču sekanou s jehlou uvnitř na 68 st. Udivuje mě, jak krátká doba stačí. Pokud je pak ještě málo opečená, zapnu na chvíli gril.
|
Půlka psa | 24064 |
22.9.2024 14:51:19
Balím do slaniny, ne do alobalu. Z těchto dvou je slanina významně chutnější .
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.