| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 85699  [Dalších 85639 >>]
angrešt 114837
22.9.2024 17:49:46
Rose, s muffinovýma formičkama taky dobrej nápad :D to by bylo ještě víc patek! ~t~

(sekaná se může drolit, když není maso na začátku hodně rozetřené do hladka s tekutinou, aby prakticky trochu emulgoval tuk s tekutinou a co nejvíc se rozmělnily hrudky z mletí - řeznická sekaná je taková soudržná právě díky tomu, že tohle rozmělnění udělá za člověčí ruce elektrický kutr)
angrešt 114837
22.9.2024 17:45:57
sekanou peču podle toho, jaká je to sekaná. Českou sekanou peču v podobě volně loženého dlouhého bochníku, obvykle pokrytého tenkými plátky slaniny. Peču v kachním pekáči, nejdřív asi 20 min přiklopenou, pak odklopím. Sekanou jemného typu, třeba bavorskou leberkase, nebo třeba kuřecí sekanou, tj. vyšlehané a řidší, peču v chlebíčkové formě vymazané máslem. Francouzskou hrubozrnnou sekanou typu terrine peču v originál terrine nádobě, tj. vlastně keramické chlebíčkové formě s víkem.
Dětem peču sekanou jednoporcovou, každému v jeho malé obdélníkové zapékací misce, aby měly hodně kůrky a nehádaly se o patky :)

V alobalu jsem sekanou asi nikdy nepekla, obecně v alobalu peču nerada, je mi pak hrozně líto takovej kus kovu vyhodit.
wer 81075
22.9.2024 17:45:56
Bez alobalu, normálně dám nakrájenou cibuli a prodlevám, jako bych pekla jiné maso.

Maminka ji dává na alobal, nebalí jenom dá alobal dospod aby se sekaná nepřipekla přímo na pekáč.
sylvaina 77406
22.9.2024 17:36:23
Bez alobalu. Nad kůrkou mě nenapadlo přemýšlet, nicméně o verzi v alobalu slyším poprvé.
vlad. 38059
22.9.2024 17:34:58
Rose, jako mufiny :-) to je dobre. Mam radeji karbanatky nez sekanou, je tam vic kurcicky ~:-D pecu je naskladne v pekacku.
Bouřka 7675
22.9.2024 16:37:49
Já ji dělám v pomalém hrnci, takže je bez kůrky. Kdo by měl zájem, může si ji dopéct ve fritéze. Ale my si na kůrky teda nepotrpíme.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
22.9.2024 16:14:34
Křupavý bramboráky taky neumím, jenom jako hadr.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
22.9.2024 16:13:00
Sekaná je jedna z "obyčejných" věcí, co prostě neumím ~d~ nikdy mi nedrží tvar, praská nebo se sype... Takže peču ve formě na srnčí hřbet nebo chlebíček nebo bábovku nebo jako muffiny ~:-D
Taky neumím bramboráky, bramborové knedlíky z brambor nebo třeba vosí hnízda ~;)
Martina, 2 kluci 15942
22.9.2024 15:39:56
Co mám konvektomat, peču sekanou s jehlou uvnitř na 68 st. Udivuje mě, jak krátká doba stačí. Pokud je pak ještě málo opečená, zapnu na chvíli gril.
Půlka psa 24064
22.9.2024 14:51:19
Balím do slaniny, ne do alobalu. Z těchto dvou je slanina významně chutnější ~;).
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 85699  [Dalších 85639 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.