| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : LMD a hypoaktivita

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 167  [Dalších 117 >>]
Pavla
  • 
28.11.2013 11:27:28
Ja mam takoveho manzela je mu 52, ze bych vyzkousela rybi tuk..:-)

Persepolis 107413
28.11.2013 11:21:49
Úplně přesně takový byl můj bratr. Ten flegmatismus a klídeček mu zůstal dodnes. V životě mu to nijak nepřekáží.~;)
Firenza 130641
28.11.2013 11:20:36
syn chodí na tenis - je to jen přípravka, a ze začátku jsem nevěděla, jestli mám brečet nebo se smát. Byl schopen běžet na úplně jinou stranu než byl pokyn trenéra, trefit balónek správnou technikou trvalo dva měsíce. Na druhou stranu musím říct, že se snažil, bavilo ho to, nefňukal, Ale jakmile se něco naučí, tak to dělá perfektně, precizně.... chodí ještě na flétnu a tam je to pro něj paradoxně snazží. Ačkoliv se musí soustředit na to, aby zrakově vnímal notový zápis, zkoordinoval ruce na flétničce a zároveň držel tempo - zvládá to. Neexceluje ,ale zvládá to. Připadá mi, že ta hudba jej vede nenásilně a přirozeně držet určité tempo, rytmus. Takže, budeme tedy dál podporovat sport i hudbu. S p.uč. ještě promluvím a možná zkusím nějaké vyšetření v PPP, aby tu "hypoaktivitu" měl ofiko na papíře, ono to je přece jen pak vnímáno pedagogy jinak. Díky za názory.
zerat 18305
28.11.2013 11:18:56
Agatho, my ho do holky taky lily roky - kupovala jsem žraločí tuk v tobolkách. Teď vynechali distribuci a nejdou sehnat (ty které jsme brali), tak bere na imunitu něco jiného... Oběma holkám jsme je dávali prioritně kvůli imunitě ~:-D Ale možná fakt vliv měl - kde se vzalo najednou tolik hyperaktivních dětí? ~d~
Fren 117315
28.11.2013 11:16:37
Je dobře,že to tu někdo napíše i jako ty - z pohledu býv.dítěte,jak jsme byly na ty naše zlatíčka mnohdy neurvalí,škaredí,netrpěliví.Ano, říkám si,že bych dnes kolirkát jednala jinak s dětmi,nikdy jsem si nešla daleko pro pohlavec,i malou vařechu jsem o ně zlomila,je mi to dnes líto,ale tenkrát jsem holt byla mladá a neklidná,i kuchařka (kniha)lítala vzduchem,pro změnu směrem na manžela~t~.Co stalo ser,nelze bohužel odčinit,chjo.
kosatka2 89902
28.11.2013 11:08:26
Jo, to je jakoby o mně. pětiminutovky jsem taky nedávala, i když počítat jsem uměla.
Rodiče na mě neměli trpělivost, takže jsem se vždy musela ohledně učení do školy, vaření apod. obejít bez jejich pomoci, protože neměli na mě nervy a byli slovně hrubí a já pak brečela.
od učitelů to bylo někdy zesměšňování, někdy snaha o proplesknutí (jednou dokonce doopravdy) a dost často mě radši nevyvolávali.
Oblíkala i jedla jsem pomalu a mám to tak dodnes. ze sportu mi šel leda vytrvalostní běh, v dospělosti jsem začala dělat jógu, vysokohorskou turistiku a běžky. pohotovostní sporty mě akorát stresovaly. mým snem je lukostřelba.

našla jsem si studijní obor a práci, kde se zajímají především o výsledek a kde se můžu do jedné činnosti hluboce zabrat a pak ji odvedu perfektně. peklem pro mě bylo učit ve škole, protože tam se třídy a přestávky příliš rychle střídají a to mi nedělá dobře.

velmi špatně jsem psychicky zvládala mateřství a péči o domácnost, protože to je přesný opak toho, v čem jsem dobrá. myslet na spoustu věcí a dělat je najednou a ještě rychle reagovat, to prostě nedávám. taky proto neřídím.
Agatha Ch. 135518
28.11.2013 11:06:39
dobře drahá sranda...
no když už tedy, asi tenkrát věděli, proč do nás lijou rybí tuk...
Agatha Ch. 135518
28.11.2013 11:03:45
ale nejsem si jistá, jestli s láskou vzpomínám na dobu, kdy jí bylo tak 10-18 měsíců, kdy byla rychlá jak králík, než jsem se otočila, dítko zdrhlo...

jako mimčo byla spíš hodně zrychlená, neklidná, špatně usínala, všechno ji děsně zajímalo, zpomalila se tak okolo 2 roku...
Agatha Ch. 135518
28.11.2013 11:01:24
Pokud si na ní učitelka v tomhle zasedne, je to průser... pak už vidí jenom pomalou dívčinu a nic jiného... ty brďo, takhle jsem ve třetí/čtvrté vytáčela svojí učku a první-třetí jednu družinářku... dámy to nějak nebyly schopné pobrat, pamatuju si, jak na mě kolikrát i hystericky ječely - výsledek - všechny činnosti se časově zpožďovaly ještě o jejich předlouhý výstup...~8~

a děkuji za skvělou družinářku své dcerky - ta jí někdy posílá něco dělat nenápadně s předstihem, u oběda ji nechává v klidu dojíst a pak dorazí do třídy, zkrátka cení si ji za jiné kvality, a že jich je... fajn, je pomalejší, doma, než odcházíme, musím ji vypravovat o chlup dříve, v určitou dobu včas odeslat na autobus, ale do školy už se třeba dopraví sama!

učitelka jí to tolik netoleruje, co nestihne ve třídě, musí si dodělat doma (naštěstí toho moc není), ale nestíhá diktát/desetiminutovky, dlouho nad tím přemýšlí, něco jí pak chybí a už má místo jedničky dvojku... uvidíme, třeba něco vymyslíme...

jiank si myslím, že by teoreticky něco mohlo pomoci právě co pomáhá na koncentraci, soustředění apod. kvůli tomu, že se dcerka nechá velmi snadno rozptýlit děním okolo
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 167  [Dalších 117 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.