Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
x x | 15263 |
28.11.2013 15:10:23
Firenzo, to nedělej, buď ráda za to co máš. Moje dcerka má vrozenou ortoped. vadu, už se to začíná projevovat v některých oblastech jejího života, jak pomalu jde do puberty, tak jí pořád říkám, že kde jí příroda ubrala, tak jinde zase nadělila. Zkus se zaměřit na to, v čem je dobrý a chval ho a buď ráda, že je "jen" pomalý.
|
Fren | 117315 |
28.11.2013 14:59:44
Aby synovi neujel bus,když dojížděl na sš - a my samozřejmě téměř vždy jezdili na posl.chvíli,tak jsem rovnou najela s autem do protisměru a ablokla bus,aby neujel.Kluk už byl potom z toho grogy a říkal,že z toho mají děcka v buse srandu-tak to mi bylo celkem fuk,já takhle každé ráno slavila své malé vítězství
|
splechtulka & M+J+R | 35354 |
28.11.2013 14:02:40
Tak může to být jak povaha tak porucha. Jestli by problémy prerustaly míru zasla bych do poradny, treba by poradily a ucce by napsaly lejstro. Ale třeba u naší paní učitelky je pomalej každej druhej, na papir z poradny nebete zřetel. Detem davam eye Q
|
Agatha Ch. | 135518 |
28.11.2013 11:59:12
já právě nezvládám dělat víc věcí najednou... pak mi to neuvěřitelně dlouho trvá, zmatkuju, dělám chyby, nepřemýšlím o tom, co dělám a mám blbý pocit, že jsem něco někde zapomněla... a nedejbože když něco mám dělat a u toho mluvit - když třeba vařím, tak potřebuju mít klid...
když se někem vypravujeme, mají děti přísný zákaz na mě mluvit, když už to je v časovém presu, mají přísný zákaz mluvit (i šeptat) vůbec, projevy jsou povolené až v dopravním prostředku, který se chytáme včas chytit... |
kosatka2 | 89902 |
28.11.2013 11:56:24
ještě bych chtěla dodat, že jsem měla vždycky málo červených krvinek, takže se mi tělo málo okysličovalo. no a zjistila jsem, že mi vadí lepek a ejhle - již mám krev v pořádku a nejsem už tak snadno unavitelná.
ale část je určitě mojí povahou. |
Fren | 117315 |
28.11.2013 11:54:44
To jsme měly a dodnes máme teda velmi podobné.Jako dítě,když jsem se vyslíkala z kalhot:seděla jsem u toho,napřed jedna noha ven,pak jsem chytala lelky,"přemýšlela",a máti už začínala běsnit,po čase teda i ta druhá noha...Taky jsem nikdy nikam nespíchala,byla jsem jako dítě pomalejší,ale jen co se týká spíš těch neoblíb.prací s svlíkání a tak,jinak v normě! Dnes s tím co se má nakoupit,to taky nenávidím,dát to nějak dohromady na papír,protože jinak to co hlavně potřebuju tak zapomenu,nakupování čehokoli mě nebaví a musím se k tomu psychicky propracovat nejdřív,ale přes net mě nakupování baví,vanu s pěnou miluju... Jsme asi typické baby - děláme x věcí najednou,mluvím o něčem,ale už myslím na to další,"chudák" manžel kolikrát mé myslšnkové pochody vůbec nestíhá a když mu řeknu,že přece TAMTO,tak myslím tamto,ale než jemu to dojde...pak povídá furt cosi o tom,žese špatně vyjadřuju |
... |
• |
28.11.2013 11:44:29
Dcerka je také pomalá, stále slušně zakopává (má 8r), logopedii jsme skončili letos, nicméně od malička pozoruji, že pokud dostává vit.D (má ho od lékaře), tak je rychlejší, a když jí ho nedávám, je pomalejší.
|
Františka85 | 108823 |
28.11.2013 11:42:46
..tempu...
|
Františka85 | 108823 |
28.11.2013 11:42:22
Kolibřík se dožije 3 až 5 let, želva až 180...něco na tom životním tepmu bude
|
Agatha Ch. | 135518 |
28.11.2013 11:29:51
jo, byla jsem pomalé dítko... pomalé, ale velmi bysté a chytré... učila jsem se velmi rychle, ale oblékala jsem se a jedla pomalu...
teď mi třeba hodně dlouho trvá: - vypravit se někam (dělám milión věcí okolo) - nákup (než skouknu, co to tam vlastně mají) - pořídit si něco nového, co ještě nemám (než vůbec vychytám, co vlastně chci a za kolik a proč) - osobní hygiena (ve vaně vydržím ležet celou věčnost) jinak jsem fofrník, že to někdy až hezký není... a myslí mi to pořád sakra rychle... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.