Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
MíšaP | 147689 |
9.5.2016 15:05:24
Je mi jasné, že se to tak nabízí.. slibem nezarmoutíš, to se to kecá, má zdravý dítě a háže tady rozumy, a tak dále. Ale stejně v tomto případě s klidným svědomím můžu říct, že "já bych nikdy" a stojím si za tím. Neříkám ani zdaleka, že mám takto v životě jasné a srovnané všechno, ale některé věci prostě ano, toto je jedna z nich. Paní to takto neměla, dobře. Přeju jí, aby k dítěti našla ještě cestu, ne aby ji sežehl oheň pekelný. Ale sebou jsem si jistá, že bych toto dilema (dát do ústavu nebo si odvézt domů) řešit nemusela.
|
MíšaP | 147689 |
9.5.2016 14:54:38
Nesouhlasím. Zde prostě VÍM, naprosto bezpečně.
|
Pavla |
• |
9.5.2016 14:53:37
Jentak, ja vim moc dobre o cem to je. :)
|
Líza | 17721 |
9.5.2016 14:53:16
Míšo, setkávám se pracovně s lidma, kteří procházejí extrémníma situacema, což i zjištění závažného zdravotního problému mimina je, a jediný, co na tvůj příklad můžu říct je - nesuď člověka, v jehož botách jsi nechodila.
Nebo možná ještě něco - možná je to dítě v kojeňáku v tuhle chvíli, neznamená to ale, že si ho z něj třeba máma ještě nevezme. Prostě to nedokázala. Možná to ještě dokáže. Pokud jsi to nikdy nezažila, je strašně snadný říkat já bych nikdy. |
Majoranka | 80827 |
9.5.2016 14:52:39
Jo, jenže se taky občas stane, že okolí odsoudí nevinného člověka, a tomu to může totálně zničit život. Vím, o čem píšu.
|
arsiela, | 59672 |
9.5.2016 14:49:57
No tak s tou obr podporou bych to zas nepřeháněla.To bych v tom nesměla skoro devět let fungovat.Ta podpora hlavně nefinanční je totálně na hov... a finanční,no na hodně slabé přežití to stačí.Mluvím o situaci,kdy by byla matka s dítětem závislá jen na tom státu.Ale ono je to u všech samoživitelek asi na pikaču.Prostě v tomhle stát hodně kulhá.
|
BaBá | 50741 |
9.5.2016 14:49:14
Tak tohle mi přijde 10x horší. Do roku v rodině a když začne víc vnímat - šup do ústavu
Co se týče Downa - pokud by Tvůj postoj byl opravdu 100% ( a nevěřím tomu na těch 100%) bylo by to opravdu obdivuhodné. Pokud bych to zjistila v testech, šílela bych hrůzou, zda se nespletli, ale také bCh tu odvahu neměla. Ale jistá si úplně nejsem, nezažila jsem to chválabohu. Ale odsuzovat tu rodinu a ještě na základě jednoho článku - Whitep to dokonale popsala |
Majoranka | 80827 |
9.5.2016 14:48:39
Já v podobné situaci byla. Dítě je postižené vlivem poporodních komplikací. Ani na okamžik mě nenapadlo si ho nevzít domů. Mám štěstí, že manžel v tomto směru funguje a je stejného smýšlení jako já. Je pravda, že jsme věřící, i když nejsme v žádné církvi. Nikdy bych si nedovolila soudit člověka, který se rozhodl jinak.
|
Pavla |
• |
9.5.2016 14:47:10
Len, dik jo. Uvidime bereto dost vazne..
https://www.youtube.com/watch?v=oPIITSmftU4 |
MíšaP | 147689 |
9.5.2016 14:46:26
Za předpokladu, že nebyl ohrožen život matky, je to absurdní řešení situace, nedivím se tvým pocitům.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.