Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
babi_ | 48341 |
2.9.2024 20:49:09
Dotaz na studijní.
Dcera tam před lety studovala, také jeden z oborů Aj, zapisovali jsme vždy v první možný okamžik 3 lidi najednou, aby se jednak dostala na to, co potřebuje a chce, a pak také aby se to časově nekrylo (i s druhým oborem). Byly to vždycky nervy, ale na počátku nějaká místa určitě byla. Takže buď je info mylná, nebo s tím budou muset něco udělat. EDIT: jo a doporučuji připravit si předem více variant rozvrhu - tedy kromě ideálního i plán B a C, když se někam nepodaří zapsat, aby se jí to pak celé nezhroutilo. Tedy měla šanci na dost kreditů. Musí si to rozepsat, rozkreslit přímo do připraveného rozvrhu, a začít absolutními prioritami. |
Gabi.Zlopocasna+3 | 149996 |
2.9.2024 20:31:26
Drazí, zde se ví všechno. Moc prosím o radu. Náš streser nastupuje na UPol, ff, jedna z kombinace je AJ. Dneska se úplně poskládané, neb od kolegyně v práci zjistila, že na některé předměty jsou už plné kapacity. Prvaci mají zápis až 4. 9. Jak to funguje u povinných a povinně volitelných předmětů, kde je plno? Navysi se kapacita?
|
babi_ | 48341 |
14.7.2024 8:44:03
Vyplněno. Za tři minuty se to dle mého nedá při poctivém čtení zadání stihnout.
|
Barbora Břicháčová | 160438 |
14.7.2024 8:30:37
Prosím ženy o vyplnění dotzníku k mé bakalářské práci
Ahoj/Dobrý den, pro svou bakalářskou práci bych potřebovala znát váš názor na elektromobily a dobíjecí infrastrukturu. Dotazník zabere max. 3 minuty. Pro vás je to chvilka, ale pro mě neuvěřitelná pomoc. Děkuji https://www.click4survey.cz/s4/61338/d0496a20 Nyní mám velký vzorek od můžů, ale zatím to vypadá že ženy nemají o toto téma, které se týká každého řidiče, názor. Pojďte to prosím změnit. |
Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
21.6.2024 10:12:00
|
darinaa | 155453 |
21.6.2024 9:47:17
Termixi a porovnávali jste si studijní plány těch dvou zvolených oborů? To se přeci musí nějak prolínat?! Žijeme ve 21. století, možná by to stálo za vyjednání nějakých individuálních podmínek, pokud je syn taková bedna a dostal se z vyšších příček, tak nejen od rodiny ale i od školy, která má o něj zájem, by podpora měla být maximální. A vůbec tím nemyslím nějaké úlevy, pouze optimální nastavení podmínek, o kterých se vám možná ani nezdá.
|
Muumi | 41406 |
18.6.2024 22:13:48
Titul mám tím pádem pouze jeden. Půlka magistra se neuděluje:)
|
Muumi | 41406 |
18.6.2024 22:11:48
Já jsem studovala souběžně jakoby 1,5 školy;) Měla jsem na FFUK jednooborové studium a po prváku jsem začala dělat další obor, ale tyhle dva obory nešly zkombinovat na dvouoborový studijní program. Jeden byl pouze jednoobor, druhý pouze dvouobor. Takže jsem studovala jedno plnohodnotné studium a k tomu půlku dvouoboru. Byl to mazec hlavně v tom, jak poskládat docházku a jak se někdy i několikrát denně teleportovat na trase Staroměstská - Jinonice, tehdy ještě jezdilo do Jinonic jen každé druhé metro. Jinak je to zcela určitě nesrovnatelně lehčí studium než zde zmiňované školy.
|
Kočka z Brna | 160393 |
18.6.2024 20:24:05
Tak u těch jazyků jde často o to, že na FF se u těch větších jazyků učených i na ZŠ / SŠ (a tedy na PdF) nestuduje jazyk, ale v jazyce a o jazyce. A studenti, kteří buď nezvládají, nebo chtějí něco praktičtěji zaměřeného, jdou na PdF. Racionální volba. Jelikož na PdF je obvykle potřeba horší výsledek než na FF, nemorálního na tom nevidím nic vůči dalším uchazečům (vůči programům viz předchozí příspěvek, ale tam zřejmě tato výtka nesměřovala).
|
Kočka z Brna | 160393 |
18.6.2024 20:16:40
Je to poněkud nemorální i vůči těm programům, protože u těch menších vypadá statistika neúspěšnosti dost děsivě.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.