Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jajanek | 58157 |
25.1.2012 18:12:13
jeste kyla je dedicka nebo ziskana. Ja mela obe triselne a manzel obe triselne a pupecni. Dcerka ma jeste pupecni, ale tu si jeste nechame.
|
Jajanek | 58157 |
25.1.2012 18:08:53
Nebojte dnes uz je to uplne v pohode, byla jsem loni s dcerkou 4 roky :)
Nesedla ji anestezie tak zvracela, v 9 ji operovali a v sedm jsme byli doma :)Trvala jsem na domacim prostredi neni to zasah nijak hluboky. Kyla se da zamacknout, ale v tomhle veku se jiz nevstreba. Drzim palce. |
Klárečka(Kiky+Terka) | 37379 |
25.1.2012 15:28:32
Malá má v třísle bouličku, která je občas větší, občas menší. Když pláče nebo se vzteká tak se zvětšuje. Myslím, že je to kýla, půjdeme ověřit k dr. Každopádně, má tu někdo zkušenost s operací kýly u 6 letého dítěte? Já sama prodělala kýly všechny, obě tříselné, ted po dětech i pupeční. Bolelo to jak čert, nepředstavím si, jak bude holka trpět :((( Ale musíme to řešit..
|
kili |
• |
17.12.2011 1:09:49
"mám sledovat a zatlačovat jakoby dovnitř,"
to bych takto nedoporučoval |
Linda |
• |
16.12.2011 18:32:12
Věř tomu, že poznáš. Mě řekli v nemocnici co hlídat a ten pláč, který při uskřinutí přišel, to byla fakt hrůza. Raději doufej, že operaci stihnete dřív, moc vám to přeju, protože než nám poslali sanitku a potom ještě doktora a než nás pak milostivě převezli do Motola 150km obyč.sanitkou, přijeli jsme za "5 minut 12" a syn měl uskřinutáé 3 cm.
|
Miko1 + 2 | 43965 |
16.12.2011 16:20:22
margotko, vsechny operovane deti s triselnou kylou co znam ji mely operovanou neuskrinutou. nez ohledu na to, jak stare byly, ci kolik vazily. prave proto, aby se kyla neuskrinula. ale mozna, ze je to jen "specialita" naseho regionu. nevim..
|
Margottka | 81008 |
16.12.2011 15:57:38
Pavli, já myslím, že 4týdenné miminko určitě nepožene nikdo na operaci, pokud se vám kýla neuskřine. Je potřeba to sledovat. Můj nedonošený syn měl oboustranné tříselné kýly, (prý to s nedonošeností souvisí), a ty se hrozně rychle zvětšovaly. Operaci ale pořád oddalovali, (narodil se totiž ještě s těžkou VVV) a jedna kýla se nám v 1/2 roce uskřinula. Museli jsme akutně do nemocnice, kde mu pak obě kýly odoperovali. Přijeli jsme narychlo v pátek večer a jelikož tam měli ještě nějakého pacienta, tak jsme ještě čekali, nějaká doba než se musí operovat tam asi je.
|
houstička |
• |
16.12.2011 15:56:54
Neměj strach, tyhle malinkatý děti to snášejí úplně bezvadně, byla jsem tam s dvojčaty jedna tříselnou s vyhřezlým vaječníkem a druhá už po operaci pupeční také s tříselnou. Na první operaci jsme byli na Vinohradech s Krčí tedy nebe a dudy, ale po nehorázném příjmu jsem nakonec s přístupem dětských sester i lékařů byla spokojená, jeden den příjem, druhý den operace a třetí hybaj domů. Malinko pláče kvůli hladu a žízni, to prostě nevysvětlíš no, ale jinak pohoda. Měla jsem k dispozici jednolůžák s dvěma postýlkami a muž mohl být jak chtěl dlouho a kdy chtěl. Sestra koukla na děti když jsem potřebovala sprchu, vodu mlíko jídlo všechno v pohodě. Hlavu vzhůru a hlavně se neboj!
|
Pavli+2 | 13639 |
16.12.2011 15:02:52
Děkuji všem za zkušenosti. Jinak kýla uskřinutá není, mám sledovat a zatlačovat jakoby dovnitř, kdyby to nešlo a plakal, nechtěl pít, popř. zvracel, tak hned jet do nemocnice. Právě se bojím, že to uskřinutí nepoznám, přeceť jenom to miminko leckdy pláče, a jak vědět, že zrovna z tohot. Taky hodně tlačí, často zrudne a pak prdí, to asi taky není nejlepší. Občas dávám kapičky Espumisan. Jinak syn je narozen 3dny po termínu s váhou 3,43kg.
|
Miko1 + 2 | 43965 |
16.12.2011 15:02:37
nevim, jestli u 35tt, ale s tezkou a extremni nedonosenosti to souvici kazdopadne...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.