Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jak | 39257 |
30.10.2016 9:11:40
no, ale luxus neluxus, hlavne by se mel starat o dite.
|
77kraska | 132593 |
30.10.2016 9:11:25
zakladatelko, Vy bydlite vsichni v Tvem byte? to je vlastni byt nebo najem?
vubec nepopisujes svuj vztah s pritelem, jestli se mate radi, mate nejake sve aktivity, ktere delate, kdyz jsou deti pryc, jestli je tam vubec neco pozitivniho |
cernovlaska | 63804 |
30.10.2016 9:09:17
Ještě přídám že když jsem to chtěla ukončit tak mi navrhnul že muzeme chodit do poradny že klidně pujde že už neví co dělá špatně ale prý evidentně vše...
On když zjistí že bych odešla začne se chovat jako by nic...a když to začnem řešit stojí si stale za tím svym že on dělá vše proto aby jsme se meli dobře...kdyby byl sam se synem tak by nemusel tolik vydělávat jenomže on si bohužel potrpí na luxus..a líbí se mu když lidi viděj že on ma peníze a vlastně má v péči syna...ten je dobrej..to je ale otec |
jak | 39257 |
30.10.2016 9:08:05
no hlavne on se ocividne podepsal na svem synovi. on, jeho mama. me je lito toho kluka. byla bych snad radsi sama s detma.
|
cernovlaska | 63804 |
30.10.2016 9:03:23
K tomu otci mého přitele..neznala jsem ho ale jen z vaprávění vím že přitele mlátil.
O matce neřekl nic ale matka ma tři syny a jeden zemřel,druheho moc nevidím ani neznám ale nechová se k ní jako tento nejmladsí který si jako své mami neváží už tím jak se sní baví. Také jsem přemyslela nad tím zda se ke mě bude chovat za par let hůře...pořád mi něco říka že bude.A když přišel s navrhem že tam kde žije matka ma pozmeke a postaví tam dum,řekla jsem že tam nepujdu..myslím že bych tam byla v pasti. Ja si myslela a tajně doufala že se změní,že mu to dojde..ale jak píšete pokud je takový..jen to v sobě na čas potlačí... |
cernovlaska | 63804 |
30.10.2016 8:57:36
Muj byvalí manžel se kterým jsem žila 15let,žije s mou nejlepší kamradkou a s vyprávení dcer to tam také nemají pohodové on tam vychováva její dvě děti a moje tam jsou na navštěvě ale tak nějak už to holky pobrali a funguje jim to.
Mě bývalí nemluví do vztahu ani ja jemu jednáme skrze děti. On co vím tak pouze řekl že bych si už zasložila normálního chlapa. Ví o přitelovi že byl v mládí bitkař a že hodně věcí řeší tímto stylem.Ví že holkám by neublížil a ví že holky vychovávam ja a to jak sam řekl velice dobře. Já se svymi holkami mluvím o všem. Starší dcera mi pomáhá a ted i ona vidí že moje snaha je vniveč a tak mi řekla at od něj odejdu když vidí že jsem neštastná. Otec si bere holky jednou za 14dnů na víkend. |
Půlka psa | 24064 |
30.10.2016 8:54:52
Asi jsi to měla nazvat "nezvladatelný 41 letý muž v mé péči". Vzala bych nohy na ramena. Pokud bych chtěla být fakt frajer, tak bych se pokusila vztah s klukem udržet i po rozchodu. Nikdo jiný se o něj asi zajímat nebude :-(
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
30.10.2016 8:48:59
Přesně to jsem chtěla napsat...
|
jak | 39257 |
30.10.2016 8:44:41
No hlavne to uz neni pohodovy vztah. jste chudaci vsichni.
|
Dana | 143148 |
30.10.2016 8:41:29
Otec je psychopat a syn také, mají to v rodině. Nemiluje tě, jen zneužívá, protože vidí, že sám by to nezvládal. Jsi pro něho jen služka. V zájmu svých dcer, hlavně té mladší bych s nimi odešla a hodně daleko. A co otec tvých dcer na to říká. Přehlédla jsem to možná, ale o něm tady nebyla řeč.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.