Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
cernovlaska | 63804 |
30.10.2016 10:11:20
Když jsem ho poznala měla jsem leasing na auto a auto bylo super,vypadalo a líbilo se mi ale poprosila jsem ho že bych se leasingu chtěla zbavit,zbavil mě jej.Auto se prodalo za víc tak mi ještě zbylo.Ale ne tolik aby se mohlo koupit auto jiné.
On chtěl ale auto a neměl v té době tolik peněz tak jsem v bance požádala o uvěr a on si doplatil a koupil si GL mercedes. Dluh se zaplatí jakmile bude mít penize. Já jezdila jeho autem. Dluh se mi ztrhaval s vyplaty on platil najem a ja jidlo. Pak GL prodal že musí...koupil si audinu a zjistil že ho bolí z toho auta záda.. Prodal auto a prodal auto jeho ve kterem jsem jezdila ja a koupla se jeta octavka která je z roku nebreč to pr mě... Tu mam dodnes je moje a na mě psaná. Auto moc dlouho nevydrží ,stala sto tisíc. Vydělal více peněz a koupil si bavoraka X6 a ja jsem si říkala proč mi taky třeba nekoupí slušnější auto a tak jsem přišla s tím že když tam mam ten dluh tak at mi v te hodnotě koupí auto do 200tisíc,souhlasil a ted si koupil novou dodávku protože je ji treba a přemyšlí o koupi jineho vozu jelikož v bavoraku se mu špatně sedí... ŘEKLA co ja s tím autem a nebo at mi zaplatí alespon ten dluh už kvuli tomu že pokud pujdu někam bez nej..tak s dluhem to asi nezvladnu. Prý dluh platit nebude a nebo že ho zaplati ale proda mi ocktavku...Já v tom vidím pouze pojistku abych mu nikam neutekla.Ano jsem blbá že jsem si brala pujčku ale už s tím nic neudělam. Když vidí jak to mezi nami je a cítí že bych odešla i s dluhem tak mi řekl..koupím ti to auto ale pokud odemně odejdeš přísaham že ti ho zapalím... tak o autě už nemluvím. Jaký je to vztah,říkam mu když jeden si dopřáva ,zaplatí si veškeré své dluhy,koupí si auto a druhy ma dluh a auto které se každou chvili vysype..a ještě když v tom vozím denně děti?Říkam mu jestli vidí ten nepoměr? Přišel s tím že mi koupí nové auto...ale bude psané na firmu a to jsem odmitla...protože s jeho přistupem by mi kdykoliv sebral klíče a nemohla bych nic. Ano vím že jeho syn zato nemuze a problém mame my dva ale ono když se vše nakupí pak nerozděluješ problém ale celou situaci ve které se vlastně nacházíš. Ale vím že muzu odejít a žít s holkama,strach mám pouze s toho odchodu ktery jednoduchy nebude. A taky nějak jsem si zvykla na ně dva a mam je rada,nikdy nežili v rodiném živote a ja jim ho poskytla se vším všudy..ale když přijde a řekne ty si myslíš že se o sebe neumím postarat?že tě potrebuju?atd.prstě v hadce ublíží natolik že si říkam proč tady ještě jsem. Zas ale jsou lidé co ublíží v hadce tím nejhorším zpusobem...prostě si do te huby nevidí... |
Půlka psa | 24064 |
30.10.2016 9:39:09
A tak to mě zase taková erotická dovolená ve dvou a bez dětí připadá jako legální možnost trávení času. Jenže, když má dítě výchovné problémy, tak na to není správný čas.
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
30.10.2016 9:27:46
Ano, kluk se jen veze na problémech jeho rodičů.
|
30.10.2016 9:26:20
Ano, taky mám takový pocit.
Z druhé strany nevím, zda intervence psychologa dokáže daného člověka natolik osvítit, aby si uvědomil, jak moc jeho okolí jeho nepéčí a nesdílením trpí... |
jak | 39257 |
30.10.2016 9:23:22
ale ty vinis syna. vin pritele. on neresi. navic to dite nezmizi, poloz si otazku, jestli to zvladnes. na druhou stranu on take zija s tvyma holkama. proste ten vztah neni jen o vas dvou.a ze ti neco koupi, no boze. na to si snad vydelas i sama. tohle by me vubec netankovalo.
|
cernovlaska | 63804 |
30.10.2016 9:20:17
Žijeme v najmu v domě....
Kluk ma svuj pokoj a dcery společný pokoj. Popisovala jsem že pokud chci nějakou aktivitu společně s dětmi je to opět na mě...on poslechne zaplatí a udělá... Pokud jsme sami tak také...chceš masáž...chceš welnes?cokoliv?jedem...nemá problém.. Chceš utracet?něco si koupit jedem..nikdy neřekne ne.. Náš vztah skřípe jakmile začnem řešit děti..jejich problémy...já to třeba moc hrotím...on zasáhne a vyřeší co se týká jeho syna... Ale mě dochází sila pokračovat když vidím že kluk dělá stále problémy a jsou větší...a přitel řekne..že stejně o něm ví že skončí v kriminalu... Když mu řeknu udělej si sním program řekne že neví co..jdete plavat...řekne je tam zima a nebo tak pojd s nami... Jdi na kolo s ním řekne že ho bolí záda a mladej by stejně nešel...tak ho vezme občas do práce kde mu necha vydělat nějakou kačku... |
leli | 80405 |
30.10.2016 9:18:43
Té poradny bych se chytla. Když přítel uslyší ještě další názor od někoho nezainteresovaného, jen dobře. Ty můžeš klukovi pomoct, ale jen do jisté míry. I kdyby jsi ho milovala jako vlastního, frustrace z jeho vlastních rodičů zůstane. Takhle by si otec mohl uvědomit, že synovi svým způsobem ubližuje, ale má šanci mu ještě pomoct. A současně může zachránit váš vztah, pokud o to opravdu stojí. Mám z tebe pocit, že jsi schopná zajistit hezké zázemí i synovi přítele, ale ne za podmínek, že vše hodí na tebe a žije si v relativní pohodě po svém.
|
30.10.2016 9:15:16
Idiot. Myslí si, že peníze nahradí péči, lásku a zájem. ( jasně, jsou potřeba, o to není pochyb)
No on to vlastně asi ani sám nezažil, tak neví, co by dítě mělo dostat... Ať chodí k psychologovi hlavně on, potažmo i pak se synem. |
Půlka psa | 24064 |
30.10.2016 9:15:15
Potrpí si na luxus na úkor dítěte. Navíc tě ponižuje a nemáte nic společného. Prchej. Ne po hádce, ale promyšleně. Sbalit si/mu věci a pak to jen oznámit a nikdy si to nerozmyslet. Ani kdyby sliboval modré z nebe.
|
30.10.2016 9:12:27
Přesně, nejen že nemá vztah k holkám ( resp. že tápe, jak se k nim chovat, když nemá dcery,by bylo ještě pochopitelné) ale je mu buřt jeho vlastní syn. Že to dotáhl na polepšovnu v důsedku nepéče jeho obou rodičů...
Prostě magoři na entou. On i jeho bývalka. Takoví lidi si nemají pořizovat děti. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.