Žijeme v najmu v domě.... Kluk ma svuj pokoj a dcery společný pokoj. Popisovala jsem že pokud chci nějakou aktivitu společně s dětmi je to opět na mě...on poslechne zaplatí a udělá... Pokud jsme sami tak také...chceš masáž...chceš welnes?cokoliv?jedem...nemá problém.. Chceš utracet?něco si koupit jedem..nikdy neřekne ne.. Náš vztah skřípe jakmile začnem řešit děti..jejich problémy...já to třeba moc hrotím...on zasáhne a vyřeší co se týká jeho syna... Ale mě dochází sila pokračovat když vidím že kluk dělá stále problémy a jsou větší...a přitel řekne..že stejně o něm ví že skončí v kriminalu... Když mu řeknu udělej si sním program řekne že neví co..jdete plavat...řekne je tam zima a nebo tak pojd s nami... Jdi na kolo s ním řekne že ho bolí záda a mladej by stejně nešel...tak ho vezme občas do práce kde mu necha vydělat nějakou kačku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.