Muj byvalí manžel se kterým jsem žila 15let,žije s mou nejlepší kamradkou a s vyprávení dcer to tam také nemají pohodové on tam vychováva její dvě děti a moje tam jsou na navštěvě ale tak nějak už to holky pobrali a funguje jim to. Mě bývalí nemluví do vztahu ani ja jemu jednáme skrze děti. On co vím tak pouze řekl že bych si už zasložila normálního chlapa. Ví o přitelovi že byl v mládí bitkař a že hodně věcí řeší tímto stylem.Ví že holkám by neublížil a ví že holky vychovávam ja a to jak sam řekl velice dobře. Já se svymi holkami mluvím o všem. Starší dcera mi pomáhá a ted i ona vidí že moje snaha je vniveč a tak mi řekla at od něj odejdu když vidí že jsem neštastná. Otec si bere holky jednou za 14dnů na víkend.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.