Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
31.12.2006 16:07:45
kočky,
do nového roku přeju vykročit pravou nohou - hodně zdraví, štěstí a pohody!! a ať vám zítra není špatně ;o) |
25.12.2006 21:14:12
Ahojte kočky,
taky vám jdu (opožděně, omlouvám se!) popřát co nejkrásnější a nejpohodovější vánoce - a úspěšný vstup do nového roku - ať je přinejmenším stejně dobrý jako ten letošní ;o) Vlaďko, ahoj - teda, to letí, před chvílí se malá narodila a až stojí - ufuf. Náš prcek už tluče čerta a vůbec je docela autoritativní, tak jsem zvědavá, co z něj bude - dva ďábli jsou na mne kapku příliš ;o) Mějte se fajn, snad se ukážu po Novém roce, teď má manžel dovolenou, tak si užíváme, zvažujeme, zda jet na hory (pitomý počasí!), řešíme věci okolo baráku ... docela blázinec, ani PF jsem ještě nezvládla udělat - tímto všem děkuju za maily a omlouvám se, že jsem nezvládla odpovědět - až něco vyrobím, pošlu :o) |
Vlaďka,O-03/04,K-04/06,T-07/14 | 10629 |
24.12.2006 13:53:23
Ahoj holky, letos fakt nestíhám a nezvládám a do června to nevidím jinak....vítám tu nové maminky! :-)
Přišla jsem vám všem popřát moc prima Vánoce, hlavně prožitý v klidu a v pohodě, bohatýho Ježíška a ten nejlepší vstup do nového roku! ...my jsme byli posledních 14 dní marodi, Káťa měla horečky, já a Ondra teploty...ještě pokašláváme a soplíme...tak doufám, že Silvestr v Bratislavě (u známé z Rodinky) není ohrožen... Káťa už si stoupá od 8. měsíce...to Ondra začínal až v 11. ... Jinak vše při "starým"...tak pa a já se zase někdy zjevím! |
Míša*Tom*Any | 14043 |
24.12.2006 13:43:52
Hihi,to odpovědět tam samozřejmě být nemělo...
|
Míša*Tom*Any | 14043 |
24.12.2006 13:43:03
PŘÍJEMNĚ STRÁVENÉ CHVÍLE SE SVÝMI NEJDRAŽŠÍMI A JEŠTĚ KRÁSNĚJŠÍ CELÝ PŘÍŠTÍ ROK
2007 PŘEJE MÍŠA S RODINOU Odpovědět |
14.12.2006 14:31:26
Mikši, za málo - co naděláš :o(
zastihla jsi nás akorát na cestě k dr :o( Čerta ke všemu začalo ještě bolet včera ucho a vůbec už to na můj vkus trvá příliš dlouho. čertí ucho je OK, bolest způsobuje nejspíš vyrovnávání tlaků v té trubici při smrkání etc... Dráče je na tom hůř, má cosi na průduškách, dostal jakýsi dryák - a od návštěvy ordinace se dáví jak o život (asi jak se mu dr poštoural v krku) - chudinka. A já chudinka, neb to zase bude noc :o(( ko máme nejpozději v úterý, pokud to do té doby bude OK - takže pak se ozvu. Jinak naše vánoce - stromeček je na balkoně - to je asi to jediné, co máme :o( Dárky nějaké mám, ale netuším už jaké a ani pro koho - takže to musím nějak nakompletovat a dokoupit zbytek :o( Chtěla jsem se tomu věnovat tento týden, leč čert není ve školce, takže to není technicky možné - manžel je pochopitelně v cizině, jak jinak. cukroví mám objednané - doufám, že to nevybouchne, jinak budem bez. a úklid? hahaha. Ve čtvrtek přijede přespat kamarádka, tak asi lehce poklidím na její počest. A to bude vše. nemám čas si ani depilovat nohy, natož ulízet :o( ale okna spějí do finále :o))) tož tak u nás ... |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
14.12.2006 12:34:58
Lelo, díky za radu, bohužel v tom bazaru na ověření trvají a ještě k tomu musí být na jejich formuláři. Takže prodávat auto se bude, až tady bude M.
Co se týká srazíku, mě dopoledne taky vyhovuje a Vánoce nijak mohutně nechystám. Už jen stromeček a jeden dárek. Cukroví už jsem napekla a půlku snědla :-), další dělat nebudu, vánoční úklid mi nehrozí, to nemám ráda, velký úklid byl v září po rekonstrukci a bude další v březnu, až nám snad konečně vymění ty okna. Tak když by kluci byli zdraví, ozvi se. Teď je nová cukrárna v Židech a inzerujou taky dětský koutek. Ještě zjistím, kde přesně to je. Teda Dája měla včera divnej průjem, normálně nepoznala, že to na ni jde a vždycky to zjistila, až když byly plný kalhotky :-(( Dneska zatím dobrý, má dietu. A co ostaní? Nikdo jiný by s námi nešel posedět a pokecat? |
12.12.2006 13:41:17
Ahojte,
to je ale hnusně, co? Mikši, já se ani neozývám - obě děti jsou nemocné, šílený dávivý kašel, rýma, měli teploty ... Pokud budou OK, můžem se domluvit na příští týden, ale fakt nevím, jak na tom budou zdravotně. Dám vědět (tedy pokud mohutně nepřipravuješ na vánoce a nehodilo by se ti to) a hodilo by se mi víc dopoledne Jitulajdo, s vánočními dárky bych taky potřebovala inspiraci ;o) jinak nám dělají krovy, snad pak hned přijdou pokrývači ... já nedělám celé dny nic jiného, než vybírám okna - vánoce jdou letos nějak mimo mne :o( Všem hezký den! |
Jitulajda+D+N | 20150 |
7.12.2006 11:53:53
Ahoj, tak tu už hodinu bojuju s vložením příspěvku. Dneska je ta rodina pěkně zabržděná.
Koukám, že tady nic nového není. Tak jak jste zvládli Mikuláše ? Mi ho měli pozvanýho domů (dělá to ségra se skoro švagrem) a dopadlo to celkem dobře. Jak jste na tom s vánočními dárky ? Já bych potřebovala nějakou inspiraci, vůbec nevím co koupit manželovi. |
Mikeš+ 3 holky | 30347 |
5.12.2006 8:34:01
Zeptej se na Zaragozu a lidi tě nasměrujou :-)Od Delvity jdi směrem na Kaufland a je to v průchodu asi 50 m od Delvity. Kočárek ale musíš nechat venku, místo tam není :-(
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.