| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 3824  [Dalších 3494 >>]
Mikeš+ 3 holky 30347
5.12.2006 8:33:34
Zeptej se na Zaragozu a lidi tě nasměrujou :-)Od Delvity jdi směrem na Kaufland a je to v průchodu asi 50 m od Delvity. Kočárek ale musíš nechat venku, místo tam není :-(
*Lilka* 18831
4.12.2006 21:28:13
Mikeši, díky díky moc :-)
Bar Zaragoza? No, už jsem o něm slyšela, ale netuším kde je :-( Dá se tam jít s kočárkama? díky moc
Mikeš+ 3 holky 30347
4.12.2006 7:38:02
Erinko, Mikuláš na náměstí má v úterý kolem 17. hodiny rozdávat sladkosti a rozsvěcet strom.
Palačinkárna je v pasáži Daton na Jejkově (jestli znáš bar Zaragoza, tak tam).
*Lilka* 18831
3.12.2006 20:41:44
Jen jsem si všimla, že píšete o palačinkárně s dětským koutkem, kde pak to? :-)
*Lilka* 18831
3.12.2006 20:39:41
Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nevíte, jestli budou na náměstí čerti, andělé a Mikuláš? Myslím, že loni něco takového bylo, ale nevím, jestli letos a jak to zjistit. díky moc za odpovědi, ráda bych se synem zašla :-) Kamarádka z Mikulova psala, že je to u nich zítra, tak bych to nerada prošvyhla.
Mikeš+ 3 holky 30347
3.12.2006 9:04:26
Ahoj!
Tak jsme včera byli v Brně na nákupech. Zjistila jsem, že nesnáším nakupování v davech a nejsem schopná si nic vybrat, ale jak jinak koupit zimní oblečení? (nakonec mám já svetr a M. bundu, aspoň něco):-( Chtěli jsme Dáje koupit kolo k vánocům a narozkám, ale to jsme si asi vybrali špatné roční období. A v Ikea jsem měla podle katalogu vybráno spoustu doplňků do nové kuchyně, ale víc než půlku toho neměli. Budu asi muset někjoho pověřit, aby se mi po tom tam koukl, až tam bude mít cestu. Takže ze včerejška jsem trochu znechucená. K tomu ještě Dája začala dělat problémy s čůráním, každou chvíli bulela, že chce na záchod a když jsme tam doklusaly, tak nic a že to vydrží až domů. Musela jsem jí dát už na zadek, aby se vyčůrala. Příště rozhodně do Brna bez ní a ne tak blízko kolem vánoc.
Lelo, M. jede v pátek zas na pár týdnů do Arábie, tak by se mi hodil srazík ještě před Vánoci, aby nám to líp uteklo :-). Třeba v MC nebo v Palačinkárně - tam mají i koutek pro děti... jestli dopoledne nebo odpoledne je mi úplně jedno, poO se u nás nespí. Spíš se přizpůsobit menším dětem.
Asha pořád pracuje a nestíhá, za týden jim mění okna, takže tady budu mít i Kubu. Mareček je pořádnej kus chlapa- říkají mu mišelinek, protože na rozdíl od Kuby má špeky na nohách :-)
Jitulajdo, takže tam v tom albu tě asi neuvidíme?
Jitulajda+D+N 20150
27.11.2006 8:20:04
Ahoj všem v novém týdnu,

já mám album na diskuzi ledňáčků.
Co se porodu týče, tak já nakonec skončila taky na císaři, takže kdyby byl teď plánovaný, vůbec bych se nebránila.
Mi už máme naštěstí veškeré rekonstrukce za sebou, teď už to jen přizpůsobujeme dětem.
Lela, čert a malinkej drak 9322
24.11.2006 12:11:26
Jitulajdo, tak to čert coby mimino nespal vůbec, přes den se naučil spát právě až v jesličkách ... Bohužel mu to vydrželo jen ten rok :o(
a dráče (14m) je též nespavec, zatím teda něco málo naspí přes den, ale pořád se budí v noci - 2x, 3x ... docela mě to vyčerpává ;o)
Strach z porodu ani moc neznám, obě děti byly plánovaným císařem :o) Budeš rodit v TR?

Mikši, fotky jsem zkoukla - teda, malá už je velká!! (no, moji chlapečci se taky zvětšují nějak rychleji, než bych si přála ;o)
koupelna a kuchyň hezké!!
já jsem zvědavá na to naše bydlení ... Zítra jedeme do Prahy na veletrh Aqua-therm, má tam být krom topení, krbů etc i sanita, tak třeba chytnu nějakou inspiraci

a sraz - nadhoď nějaký termín a místo (já TR neznám), kde by bylo možno vypustit děti ;o) a třeba se nějak dohodneme :o)
co Asha, jak se mají a tak vůbec?
Mikeš+ 3 holky 30347
24.11.2006 9:14:32
Ahoj Lelo a Míšo po dlouhé době :-)
Dneska jsem konečně vložila nové fotky, tak mrkněte do alba "pertice" :-)
Jinak novýho nic. Sraz by byl fajn :-)
Jitko, máš někde album, ať si Tě můžem taky prohlídnout? :-)
Jitulajda+D+N 20150
24.11.2006 8:18:42
Ahoj holky,
děkuji za přivítání. Nějak nám vypadl na pár dní net, ale už je to v pohodě.
Náš rarášek taky přestal po obědě spát co začal chodit do školky. V jeslích ještě spával, ale pak už ne.
Abych pravdu řekla, tak začínám mít z porodu strach (na druhorodičku vtipné), protože ten první byl samá komplikace.
Koukám, že se tu ve velkém přestavuje a buduje, tak ať se daří a vánoce si užijete v klidu.
Mikeš, mi se po Hájku potulujeme poměrně často, tak jsme se už možná někdy potkali.
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 3824  [Dalších 3494 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.