| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 3824  [Dalších 3514 >>]
Mikeš+ 3 holky 30347
20.3.2007 19:52:47
A odkud z daleka?
Mikeš+ 3 holky 30347
20.3.2007 19:51:16
Rádí, asi byste stejně kočárek viděli jen na obrázku, protože na prodejně mají jen ojeté - bazarové a ostatní objednávají na přání zákazníka. Já tam dala do bazaru nějaké mimioblečky a peníze mi za ně normálně vyplatili. Ale jestli tam ta prodejna bude i za rok, nikdo nemůže vědět. Proč si ho nekoupíš třeba vedle (na Karlově náměstí) v M a M u Pirochtů? Ti tam jsou už roky, jsou zavedená firma, na prodejně nějaký výběr mají, ale taky objednávají i na přání.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086
20.3.2007 16:07:56
Ahojky holky!
Prosím mám na vás hroznou prosbičku.Chci si koupit nový kočárek na mimčo a našla jsem přes net paní, která má v Třebíči prodejnu.Ale má ji tam krátce,tak bych chtěla vědět,jaký je to obchod.Paní chce poslat na účet zálohu a pak kočárek na dobírku.Protože to máme hodně daleko, jet tam nemůžeme,ale jsem v tomhle nedůvěřivá.
Jedná se o p. Drechsler R., adresa prodejny B.Václavka 71/6.Má tam prý být i bazar.Kdyby jste někdo věděli budu moc ráda za jakékoliv informace.Díky Radka
Paty, Any(1.12.03), Kamča 9/89 26130
14.3.2007 11:39:09
Chybička se vloudila:-))
TADY se dozvíte víc.
Paty, Any(1.12.03), Kamča 9/89 26130
14.3.2007 10:46:09
TADY se dozvíte víc.

Nabízím vám přírodní kosmetiku Oriflame. Katalog vám nezávazně pošlu poštou. K nákupům nad 500,-Kč dávám dárek a ke každé objednávce přidám vzorečky
a další katalog zdarma. Poštovné hradím já. Neváhejte a napiště si o aktuální katalog se spoustou slev a novými krémy Ecollagen. Nemějte strach, že koupíte něco, co vám nebude sedět (i to se totiž může stát). Zboží, které vám nebude
vyhovovat můžete vrátit, pokud v něm bude 80% obsahu. Je dobré se předem poradit, které výrobky jsou pro vás vhodné - u mně poradenství ZDARMA
Pavlína, Vojta 8/99,Vítek 6/02 10284
26.2.2007 10:45:32
Ahoj holky,
jak se všechny máte? Už jste fit? byl to tu samý marod... :(
My jsme měli od 12. jarní prázdniny, užili jsme si je v Jeseníkách, naštěstí se lyžovalo :) Víťa byl v lyžařské škole, letos stál poprvé na lyžích, a už zvládne pomu a sjíždí s Vojtem velkou sjezdovku :) kluci byli nadšení.
Já už teda míň, brala jsem atb, pořád mě otravoval kašel - od září od toho zápalu plic, no a v krvi mi našli vysoké protilátky proti černému kašli - takže proto atb, no pokašlávám teda pořád, v půlce března jdu znovu na krev, tak se uvidí, jestli se ty protilátky snížily, no breberek jsem tam měla víc -ještě mycoplasmu a chlamydii, nic moc.... :( Min. týden jsem ještě kvůli atb měla neschopenku a dnes jsem měla být v práci - nejsem :( Víťa začal o víkendu zvracet,nevím, z čeho, takže dnes mám dovču a čekám, co se z toho vyvine, jestli bude moci jít zítra do mš.... Dnes zatím ok, ale včera v sobě udržel jen čaj, lžíce rýže v poledne i kousek rohlíku večer - hned to letělo :(
Chjo... jsou to radosti, však to znáte, že? :)
Co u Vás nového????
Mikeš+ 3 holky 30347
2.2.2007 8:14:17
Holky díky :-) Já jsem taky na hromadě, vypadalo to v úterý na zápal plic, v nemocnici mi v podstatě nepomohli, když jsem odmítla RTG, odkázala mě doktorka víceméně na bylinky, čímž mě dost vytočila. takže jsem 2 dny ležela jak lazar neschona pohybu, ani čůrat jsem nechodila... Marodím skoro v kuse už celej leden a když ne já, tak Dája. Doufám, že ty horečky a neustálej kašel prcek přežil. Dáju do školky nedávám, nebylo místo. Ale včera mi volali ze školy, jestli bych od příštího týdne nešla učit 6 hodin angličtiny. Hrozně jsem se začala těšit, ale musím to odmítnout, je to strašně narychlo a hlídání není, navíc období chřipek, nebudu riskovat, že budu dál nemocná. Doufám, že se z toho už brzy definitivně vylížem a bude konečně klid ;o)
Lela, čert a malinkej drak 9322
31.1.2007 14:33:39
Mikši, tak se držte!! A doufám, že se brzo uvidíme ;o)
jen co se dáme do kupy, ozvu se - momentálně jsme už asi 3 týdny nemocní - takže čert doma, a zlobí a zlobí (oba ;o))
Teď jsem nemocná i já, od minulého týdne mi bylo podivně, rýma, bolení v krku - a teď už skoro nemluvím, čertovi dávám pokyny vařečkou (netluču ho :o)) - jen poklepu na stůl či linku, aby mi věnoval pozornost a pak ukážu na to, co má udělat - pochopil to rychle a vcelku spolupracuje; u dráčete je to podstatně horší :o( Mám šílený kašel a tak vůbec... Už mě to nějak nebaví :o(

Od začátku ledna se chodím na 2 dny v týdnu rekreovat do práce, je to fakt příjemné - jen to doprovodné cestování je docela vysilující

Míšo, ahoj! taky si užíváte, co :o(

Mějte se fajn - a zkuste to tady oživit :o))
Míša*Tom*Any 14043
31.1.2007 11:55:33
Mikši-super,držte se!Tak to byl nejkrásnější vánoční dárek:)
Co Dája,dáváš ji do školky?

My už 3.týden s přestávkami marodíme.Any dobrala ATB a zase se jí vrátily teploty,rýma i kašel:(Já to pořád přecházím,dnes jsem v práci kvůli vysvědčení,ale asi už zajdu k doktorovi.

Jsem pořád v jednom kole,tak nestíhám ani zaskočit sem a něco napsat.
Teď píšu z práce.Jsem tady s děckama,které nešly bruslit.Aspoň je tu teplo.

Mikeš+ 3 holky 30347
28.1.2007 9:11:30
Je to pravda, nechtěla jsem to moc ventilovat zbytečně dopředu, protože jsem teprv v 10tt a po tom všem, co jsme pro otěhotnění udělali, ještě mám strach, ještě pořád beru léky. Ale už jste mě postupně odhalily :-)Jinak to byl super dárek k Vánocům, zjistila jsem to 27. prosince :-)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 3824  [Dalších 3514 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.