| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 3824  [Dalších 3524 >>]
Jitulajda+D+N 20150
9.5.2007 9:09:44
Jo Lelo taky mám manžela pořád pryč. Svátky, víkendy - dělá pořád, doma si ho moc neužijeme. Mi jsme rekonstruovali starý barák, když děti ještě nebyli na světě a i tak to bylo náročný, takže tě fakt obdivuju. Mi teď necháváme měnit plovoucí podlahy a dodělávat v ložnici a dětským pokoji, kde byly koberce. Děláme to za provozu, takže je všude nepořádek a prach. Ložnici a dětský pokoj jsme odložili na podzim až bude malá trochu větší.
Malýmu bude příští týden 5 let. Chci mu koupit kolo, aby se už konečně naučil jezdit, ale on na to moc není. On bude asi spíš na atletiku ( pořád běhá a chce s někým závodit ) a nebo horolezectví ( skály ho úplně přitahují, jak má možnost, tak by pořád někal lezl - to má po manželovi ).
A kde stavíte ? Je to fajn, když má člověk tu možnost pořídit si vlastní bydlení s kouskem zahrádky, kde si můžou hrát děti.
Lela, čert a malinkej drak 9322
8.5.2007 20:49:46
Jitulajdo,
já šla od čerta do práce na plný úvazek, když mu bylo 14 měsíců - ale pobyla jsem tam jen půl roku, pak jsem šla na rizikové druhé těhotenství ;o) Teď chodím do práce od 15 m dráčete, ale jen na částečný, pracuju 2 dny v týdnu, což je dost relax - odpočinu si tam od dětí a duševně se osvěžím ;o) Kdybych nemusela dojíždět (a ještě tahat děti jak koťata k našim a zpátky), nemělo by to chybu ...
Nestíhám a hroutím se teď spíš z toho, že stavíme, mám manžela skoro pořád pryč a tak si to fakt užívám (včera jsem se třeba hádala s elektrikářema - lahůdka, když tomu člověk vůbec nerozumí, jsou tam na něj 3 a přihlíží 5 zedníků :o)) No a do toho jsou děti pořád napřeskáčku nemocné, čert už nebyl asi měsíc ve školce ... nějak se to prostě nakupilo :o(
Kolik je staršímu?
Náš čeká zápis o rok později než vás, taky mě děsí, jak to rychle uteklo :o( Asi si pořídím ještě jednoho prcka, mám pocit, že jsem si to vůbec neužila ;o)
Jitulajda+D+N 20150
8.5.2007 9:52:25
Ahoj,
to co píšeš znám moc dobře. Já jsem děti hned po sobě sice neměla, ale toho času je stále míň a míň. Vrátila jsem se do práce, když byly staršímu 2 roky. Pracovala jsem další 2 roky a něco a teď máme malou, už 4-měsíční. Být v tahu třeba 6 let na mateřský bych asi nezvládla. Z toho staršího už budu mít příští rok předškoláka a v lednu nás čeká zápis do školy. Hrozně to letí.
Lela, čert a malinkej drak 9322
6.5.2007 20:16:09
Ahojte kočky,
kde jste kdo???
Jsme teď nemocní, ale až se uzdravíme a budem mít chvilku, třeba bych konečně zajela do Třebíče, co vy na to?
Jinak ani nevím, co o nás napsat - jsme v jednom velkém chaosu, nic nestíhám a lehce se začínám hroutit ;o) Doufám, že přežiju ještě půl roku a vyjdeme s penězi, pak se přestěhujem a bude to o trochu klidnější.
Dráčka mi vzali do školky, heč heč heč :o)) Takže pokud bude bez plínek a soběstačný (což nevím, je větší flegmatik než byl čert), tak ho tam tak od ledna dám na těch 5 dnů v měsíci ... budu mít pracovnu a plánuju pracovat z domu, tak by to byl takový lehký rozjezd. Ale samo první, co bych udělala, by bylo, že bych si lehla (sama doma!!), dala nohy nahoru a nedělala vůbec nic (nebo si došla na kosmetiku nebo tak něco, protože to teď taky nějak nejsem schopná logisticky zvládnout).
Pište, co u vás nového :o)
a mějte se moc krásně!!
Jitulajda+D+N 20150
27.3.2007 19:38:26
Ahoj holky,
koukám, že tady stále nic moc nového.
Naší princezně už budou 3 měsíce. Je hrozně hodná, tak si tu druhou mateřskou užívám. S Davidem ty začátky byly podstatně horší, byl víc ubrečenej a i já jsem měla slzavé šestinedělí. Teď ani nevím, že nějaké bylo.
A co je tady nového ?
Martina- Tom06/03 50012
21.3.2007 13:36:36
Ahoj. Omlouvám se,že sem lezu, jsem z Brna. Jen jsem se chtěla zeptat nevíte náhodou jak to vypadá se sněhem v Číchově a jestli se dá vyjet v pohodě na Jalovec?
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086
21.3.2007 9:37:09
Mikeši moc děkuju, pomohla jsi mě.
Paní teď psala a trvá na penězích předem,tak jsem to zrušila.
Mikeš+ 3 holky 30347
21.3.2007 8:29:29
Rádí, právě, asi je lepší ho koupit někde, kde kdyžtak můžeš uplatnit reklamaci a nejedeš kvůli tomu přes půl republiky. Já bych se tam bála nakoupit takovouhle věc, i když tady bydlím, protože je to fakt dost novej obchod a neví se, jak dlouho se tam udrží.
21.3.2007 7:28:39
Já už ho v reálu viděla a líbí se mě moc, chci patron bohemia apollon alux 530E, šedivo oranžová kombinace a co jsem koukala paní nabízí slušnou.Ale je otázka co pak kdyby byla reklamace.No teď jsem ji psala tak uvidíme co mě odpoví.
21.3.2007 7:26:48
Mikeši z Jižních Čech,takže trochu z ruky.Našla jsem je na netu, mají celkem asi 3 obchody někde v okolí.Tak nevím jak moc solidní firma jsou.Přes mmb prodávají,ale fakt chce paní peníze poslat dřív a pak teprve kočárek.A já se bojím, že pošlu peníze a nic taky dorazit nemusí.Dobírkou to nechce i když nechápu proč.Nemá vůbec žádné riziko.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 3824  [Dalších 3524 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.