| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 3824  [Dalších 3664 >>]
curlyhair 78844
3.4.2008 8:56:59
Ahoj Marci, do školy jsem chodila do Bíteše. Sice spadáme pod Třebíč, ale ZŠ máme v Bíteši. Pak jsem chodila do Třebíče na OA a rok na jazykovku. Jinak Vojta má zvětšenou nosní mandli. Ještě půjdeme na tu alergologii a pokud se tam nic neprokáže tak asi půjdeme na vyndání té mandle. Asi nejspíš to bude příčina všeho - uvidíme. Teď mu krevní testy ještě ukázaly je trpí chudokrevností, takže doplňujeme železo jak jen to jde. Poslední dobou to s jídlem bylo trápení, vůbec nechtěl jíst, ale už je to lepší, hlavně musí mít pestrou stravu a na doplnění železa dostává vymačkanou šťávu z čerstvých kopřiv~j~. Se sirupem to do něj vždy dostanu - naštěstí. Jinak máme ještě něco od doktorky, ale říkala, že nejlepší zdroje jsou přírodní. No nic zatím končím papa M.
macek +2kluci+Jakoubek 2.3.07 47940
31.3.2008 21:47:28
Ahojky. Tak doufám, že Vojtíšek dopadl na ORL dobře. Mi tam jedem zítra do Třebíče, doufám, že už bude v pořádku a půjde do školy.

Jestli nejsem drzá, můžeš mi říct kam jsi chodila do školy?
curlyhair 78844
26.3.2008 9:08:49
No to máš pravdu, že mu chutnalo. Až jsem se sama divila;). Před tím jsme totiž byli na krvi a musel jít na lačno, takže měl pak už chudáček hlad. Chodíme k dok. Soukopové. Jenže jsme to s tím koblížkem neudělali dobře. Doktorka se mu chtěla podívat do krku, ale jak mu tam strčila tu špachtličku tak zvracel, takže tam musíme jet zítra znovu. Ale stejně jdeme ještě na očkování, tak to zase spojíme. Vojtík totiž pořád dokola kašle (teď je v pohodě tak doufám, že to nezakřiknu), tak s ním půjdeme na alergologii a musíme k tomu mít vyš.z ORL a rozbor krve.
Stejně jsi dobrá, že tě to tak napadlo. Klidně se stav na kafčo když pojedeš zase kolem.:-D
25.3.2008 21:53:44
Jo a Vojtíškovi ten koblížek opravdu chutnal :-)
25.3.2008 21:53:06
Ahojky. Napadlo mě to až odpoledne. Těhotná paní a chlapeček Vojtíšek. Těch je v Náměšťi málo. Možná kdybych bylo pozornější tak mě to došlo, ale byla jsem pořádně rozhozená. Den předtím jsem byla na pohřbu a kluci mě volali a já s tím prostředním letěla v 17 hod do Třebíče na pohotovost, ale tam sním nic neudělali a Janek má teď hodně problémů. To chodíš do Náměšťě k doktorce a ke které? Mi chodíme k Hodáňové.

Včera večer jsem na Tebe myslela, když jsem jela večer kolem Krokočínských jedlí.
curlyhair 78844
25.3.2008 19:41:11
To je ale náhoda, ano byla jsem tam:-D Jak jsi nás poznala?
20.3.2008 18:19:43
Ahojky Maroušku. Jen se Tě zeptám nebyla jsi náhodou s Vojtíškem ve čtvrtek dopoledne na poliklinice u paní doktorky Jankové na ORL?
Jestli ano tak já tam byla stím utrápeným klukem co tam tak strašně brečel v ordinaci,když mu píchali ucho.
17.3.2008 22:17:24
Ahojky Mary. Kde je Krokočín to vím je tam opravdu pusto a lišky tam dávají dobrou noc. Jezdím kolem celkem pravidelně. Má švagrová bydlí v Bíteši a pro manžela jezdím na sjezd k dálnici celkem pravidelně. Jinak jsem bydlela v Náměšťi nad zámkem v té poslední ulici vedoucí k Jinošovu.
Kluky mám 3 12, 10 a kousek, no a našeho malého šmudlíka Kubíka kterému bylo 2.3 rok.
Sem moc nechodím, ale většinou jsem na ICQ nebo Skypu tak jestli si chceš občas pokecat tak piskni na email a může si psát.
curlyhair 78844
16.3.2008 17:23:40
Ahoj Marky, máme Vojtíška 2r. a 4m. a koncem června čekáme další přírůstek do rodiny...:-) Někdy si určo počtu abych se o Vás dozvěděla víc, ale teď už musím letět. zatím pa
Markét+2kluci 63353
13.3.2008 20:35:08
Ahoj Maroušku, já jsem teď z Okříšek, původně z Třebíče a jsem tam pořád...
Jednu dobu to u žilo, ale zase to zamlklo. Škoda.
Jak máš staré dítě (popř. děti)? Když nás dočteš dál dozvíš se vše o mě.:-D:-D:-D
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 3824  [Dalších 3664 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.