| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 3824  [Dalších 3654 >>]
curlyhair 78844
12.3.2008 13:39:48
Jojo vím kde to je. Já jsem z Krokočína asi 12 km od Náměště jestli víš kde to je. Je tady u nás mrtvo a ani tu nemám žádnou kamošku, tak jsem si říkala, že by se tu třeba někdo našel, ale všimla jsem si, že se sem moc maminek nezapojuje.
macek +2kluci+Jakoubek 2.3.07 47940
11.3.2008 14:02:09
ahojky, já z Náměšťe pocházím a bydlím v Dukovanech to je asi 25 km od Náměšťě
curlyhair 78844
11.3.2008 11:34:41
Zdravím, není tu nějaká mamina z okolí Náměště n.Osl.?:-)
Markét+2kluci 63353
25.2.2008 20:57:57
Ahojky, mo nestíhám. A teď jsem ještě navíc byla nemocná - angína.

Maci, jasně že nic špatnýho. ;)

Tak Vojtíšek je naštěstí zdravej, byli jsme na prohlídce ve 4 měs. a měl 7150g a 65 cm. Takže chlapák, roste jako z vody. A je to pořád větší drahoušek.

Koupila jsem mu plavečky, od dubna budeme chodit plavat na Lagunu, tak se pokochejte.
19.2.2008 17:52:45
Ahojky Marketko. Týden jsem nebyla doma. Tak jsem nestihla reagovat.
Teď jsem pro změnu nemocná(nemůžu, pohnout hlavou.Na horách jsem chytla průvan)

Jašovi samozřejmě znám. Chodí k nám pro med.
Doufám, že mě předvedli v dobrém světle :-)

Jdu něco dělat Michal jel s Kubkou na procházku
Markét+2kluci 63353
8.2.2008 21:08:30
Ahoj holky, jedna fotečka našeho chlapáka...
Jinak máme se fajn a jsme zdarví. Snad vy ostatní taky!!!:-D
Markét+2kluci 63353
6.2.2008 16:20:01
Jitu, dneska je další hokej, tak uvidíme.
Už se pomale oblékám a vyrážíme do Třebíče. Hlídat bude dneska ségra, jdu na cvíčo.
U nás se zatím držíme, jenom já mám ode dneška děsnou rýmu. Chudáka Vojtího odkládám jak jen to jde aby to nechytnul.
Marcelko, o víkendu jsme byli v Dukovanech u tety, jak jsem tam řekla Marcela, Dukovany, chlap jezdí s kamionem tak o tobě vím i to co možná nevíš ty. Svět je malej.:-D:-D:-D Ale nic špatnýho, to ne.
Naši příbuzní jsou Jašovi. Ať nejsem ve výhodě.
Tak papa, jdu dodělat mlíčko a povalíme. Čaute a pokud jste marodi tak hajejte ať se toho brzo zbavíme!
sabča 29698
5.2.2008 11:33:27
Tak já znám třebíčské gynekology jen z ultrazvuků a z porodnice a taky,když jsem tam ležela na gyndě, ale nemůžu si stěžovat. ale člověk neví, jen jsem slyšela, že si Janíčka všichni moc chválí. Ono jde taky o to, jaký k tobě mají přístup, když tam přijdeš, že?
Markéto, vy se se zdravím pořád držíte? My docela jo, jen ten ranní kašel nás pořád drží.
Teda ten hokej to je fakt něco. Já na hokej vůbec nejsem ani manžel, tak to moc nechápu. Takovej blázinec kvůli hokeji.
sabča 29698
5.2.2008 11:32:55
Tak já znám třebíčské gynekology jen z ultrazvuků a z porodnice a taky,když jsem tam ležela na gyndě, ale nemůžu si stěžovat. ale člověk neví, jen jsem slyšela, že si Janíčka všichni moc chválí. Ono jde taky o to, jaký k tobě mají přístup, když tam přijdeš, že?
Markéto, vy se se zdravím pořád držíte? My docela jo, jen ten ranní kašel nás pořád drží.
Teda ten hokej to je fakt něco. Já na hokej vůbec nejsem ani manžel, tak to moc nechápu. Takovej blázinec kvůli hokeji.
4.2.2008 10:02:51
Ahojky Marketko, koukala jsem se na fotky a pořád nevím odkud Tě znám. Jinak manžel jezdi pro Brněnskou firmu BESTT-Transport. Jezdí Německo, Rakousko a Slovensko občas jedou i Finsko, ale ostatní země zatím hodně málo. Vozí nábytek.
Kluky má 3 12, 10, a jedenáct měsiců.
Četla jsem, že jste řešili gynekology já chodím k Mužíkovi. Jinak k Třebíčským gynekologům v nemocnici nevěřím. Jsou tam hrozní a o personálu ani nemluvím.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 3824  [Dalších 3654 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.