| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3824  [Dalších 3674 >>]
PetulkaKH 47237
9.6.2008 8:31:38
Markét,Vojtíšek je nádherný :-D.
To je náhoda v Okříškách mám švagra s rodinou (manželův bratr).
Mají tam ten obchůdek,určitě je znáš R^.
Hrozně ráda tě poznám :-D
Stěhovat by jsme se měli začátkem srpna tak se potom nějak domluvíme.
Markét+2kluci 63353
9.6.2008 7:20:20
Ahoj holky,
téda, já tu dlouho nebyla. Snad se máte všechny fajn. :-D

Marouši super že jste s Vojtím dopadli na alergo dobřeR^

My se máme super, Vojtí je pořád zlatíčko. Teď jsme asi týden porpvé nemocní, máme rýmu a kašel... takže odsáváme, kapeme donodu, bereme kapky na odkašlávání, na kašel... už s to ale lepší.

Peťulko, na Generála jsme taky bydleli, přes 2 roky. Než jsme koupili barák v Okříškách. Je to cca 10 km od Třebíče. Mamka bydlí na Jar. Haška, měli jsme to k ní 2 minuty pěšky, jóóó to byly super časy. I když teď tomáme autem 15 minut, to není žádná věda.
Kdybys měla zájem, můžeme se sejít v Třebíči, jezdíme tam s Vojtím pořád a kamarádka s dítětem by se nám hodila. ;)
Kdyžtak koukni na naše stránečky, to jsme my... http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=11953

A tady pro všechny jeden pozdrávek ode mě a od Vojtíška...
curlyhair 78844
30.5.2008 12:06:45
Ahoj Marci, tak už máme výsledky z alergologie - vše dopadlo dobře. Testy na imunitu má Vojtík v pořádku a nemá ani sklon na alergii. V srpnu mu ještě budou dělat kožní testy - jestli není alergický na pyl, prach atd.. jen tak pro jistotu. Můžu ale říct, že teď v květnu měl 3 týdnu takovou rýmu, že už jsem nevědla co s tím. Teď už jsme se jí zbavili. Prý to může být mandlí, kterou on má a možná půjde na vyndání - ještě uvidíme. A co Ty, jak se daří?
Mě už se to krátí za měsíc mám termín, ale už to může přijít kdykoliv, však to znáš. Pěkně mě bolí záda, nemůžu se skoro hnout... ale vydržet to musím:-D, však to stojí za to ne?:-D Tak zatím pa Maruška
PetulkaKH 47237
20.5.2008 14:17:24
Tak nakonec jsme sehnali byt na Generála Svobody,stěhovat se budeme někdy v létě,tak doufám,že některou z vás poznám osobně.
A tak mě napadá,že jsem se ani nepředstavila.
Je mi 27 a mám 22 měsíčního synka...a jsem pro každou srandu.
PetulkaKH 47237
9.5.2008 18:41:05
Jééé,to je škoda,ale nevadí a přesto děkuju.
Dneska manža byl v TR,koupil nějaké noviny tak třeba na něco narazíme v inzerci.
Mikeš+ 3 holky 30347
9.5.2008 17:25:58
Petul, asi je pozdě, dnes tam byli na prohlídce lidi s realitkou, takže byt je už ve spárech RK :-(
PetulkaKH 47237
9.5.2008 12:26:43
Díky za info.
A nevíš nějaké podrobnosti?
Mikeš+ 3 holky 30347
8.5.2008 20:30:05
Ahoj, naši sousedi prodávají takový byt, akorát je to u ZŠ Benešova.
PetulkaKH 47237
3.5.2008 14:37:01
holky,omlouvám se,že vám sem tak vpadám,ale během tohoto roku se budeme stěhovat do Třebíče a tak jsem se chtěla zeptat jestli nevíte o někom kdo by prodával v Třebíči byt 3+1 nejlépe Na Svahu nebo na Obránců míru.
Děkuji Petra
macek +2kluci+Jakoubek 2.3.07 47940
8.4.2008 17:36:10
Ahojky tak to jsme se možná někdy potkali v Bíteši. Jeden čas jsme tam hodně bývali. To ještě, když žil tchán. I teď tam máme hodně příbuzných a známých. Manžel tam chodil také do školy. Je fakt, že letos to bude 20 let co je ze školy venku. Je hrozné jak ten čas letí. Až na dětech poznáme jak stárnem. Teď zrovna si užívám toho nejmenšího, přišlo mi, že ti dva starší tak strašně rychle odrostli až je mi to líto. Je mi smutno i s toho,že i Kubka roste jako z vody.

Budem Ti s Vojtíškem držet palečky ať mu to dobře dopadne. Mi jedem do Náměšťe na kontrolu ORL 24.4 a přitom toho nejstaršího a nejmenšího vezmu na očkování, jen aby byli zdravý.

Teď balim klukům do školy sběr.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3824  [Dalších 3674 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.