Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Markét+2kluci | 63353 |
21.11.2008 10:39:17
Ahojky,
Peťul, my se s Vojtím přidáme, dokonce jsme už vymysleli i kostýmek, napíšu zítra na icq. Tak zvládni tu výměnu oken!!! |
sabča | 29698 |
21.11.2008 6:36:25
Jejda karneval, to by bylo fajn. Jenže nám tatínek onemocněl a tak jsme nepojídzný. , ale hezky si to užijte a pak napiš, jaký to bylo.
Tak už vám začali dělat ta okna? No v tomhle počasí to musí být hrozný - zima, vítr, vlezlo....brrrr. A zůstala jsi s dětma doma nebo ses s malým odstěhovala k rodičům? Já jsem dneska úplně vyřízená. Malá usnula až kolem jedný, asi ji bolelo bříško, tak jsme toho dneska moc nenaspali, no snad to bude dneska lepší. Myslíte, že by to mohlo být z jablečnýho moštu? Protože já už ani snad nic nejím, aby neměla bolení, ale ona už je má snad i z ničeho. |
PetulkaKH | 47237 |
20.11.2008 9:17:35
Blani AHOJ,jasně piš piš piš,protože se jinak ani nedozvím co u vás nového.
Myslím,že to těm pár holkám co sem chodí vadit nebude,že né holky??? |
Blanka a Kubíček | 53978 |
20.11.2008 9:09:04
PETULKO - tak já sem taky občas nakouknu, jóóó? Abych věděla, co je u vás nového....
Přesně na tu Arénu jsem si vzpomněla taky, tyhle centra asi architektěj chlapi, co v životě neměli děti |
PetulkaKH | 47237 |
20.11.2008 8:52:11
Dneska mám dobrou náladu ,ikdyž mě v 7 probudili zedníci kteří přišli vyřezávat dveře na balkon .
Ondrášek už je celkem v pohodě tak se v neděli chystáme do MC na Halloweenský karneval. Nepřidá se někdo??? Mamaso je to stejně blbě udělaný jako v Praze ta Fashion Aréna ve Štěrboholech,je sice super,ale taky se do obchodů chodí venkem.V zimně člověk z mrazu leze do tepla a v létě z vedra do klimatizovaného. To že sem nakoukneš vůbec neva,ale naopak už takhle je nás tady málo |
sabča | 29698 |
19.11.2008 20:07:19
ahoj holky, tak jsem se byla dneska podívat v tom hyperalbertu, ale nejsem nijak moc nadšená. V těch krámcích jsme ani nebyli, jeli jsme dost pozdě, takže jsme spěchali domů. No co se mi ale nelíbí, že se do nich dá chodit jen z venku, takže teď v zimě je to dost blbý. Zajedete, zase vyjedete ven a zas do dalšího. Škoda, že to není hala a odsud by se do jednotlivých krámků chodilo.
Doufám holky, že se nezlobíte, že jsem k vám sem takhle vlezla. Ani jsem se nezeptala, promiňte. Ráda bych si občas takhle popovídala, nevadí? |
15.11.2008 9:06:40
PETULKO - tak to je dobrý, že na etapy, aspoň si jednu místnost uklidíš, zavřeš, utěsníš a máš relativně klid a místo na schování... no to ve starém bytě to na etapy ani nešlo viď?
|
sabča | 29698 |
15.11.2008 8:32:31
ahoj holky,
Peťulko kamarádka má právě taky doma už čípky, takže, když se něco začne dít, už jsou vybaveni. Teda já bych měla pořádný strach, kdyby se mi něco takovýho stalo. Když měl naposledy Vojta angínu a do toho se mu špatně dýchalo a měl ošklivý kašel, tak jsem ho celou noc chodila kontrolovat, jestli se nám taky něco takovýho nestane. Tak tady nádherně svítí sluníčko hned takhle po ránu, tak asi dneska vyrazíme na zahradu, ať se kluci pořádně vyřádí. My jsme okna měnili asi před dvěma roky asi měsíc před porodem. Bylo to docela drsný, protože jsme přitom i malovali a stěhovali pokoje. Tak jsem si říkala, že aspoň pojedu dřív, ale nic takovýho. Malej se držel v bříšku zuby nehty. |
PetulkaKH | 47237 |
14.11.2008 18:16:47
Holky díky,zatím to zvládáme,dělají to na etapy tak se máme kam schovat
Mamaso přesně to má i Ondra,když se rozkašle tak nemůže dýchat..nic příjemnýho. Před rokem to měl taky a to jsme skončili na pohotovosti,ale teď už víme co dělat tak to snad zvládneme. |
14.11.2008 16:10:55
PETULKO výměna oken s nemocným Ondráškem? Tak to teda je věc..... Držím palce a přežijte to...!!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.