| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 3824  [Dalších 3734 >>]
sabča 29698
4.12.2008 9:21:27
Jé Peťulko, budete mít na vánoce novou kuchyň? To je prima dárek, to bych taky brala. Já si musím zatím vystačit s naší malou kuchyňkou.
Holky nevíte, jestli už se rozsvěcoval v Třebíči strom, nebo kdy to bude? A kdy to bude Markétko v Okříškách, myslím, že jsi psala, že jsi z Okříšek, že? Tam to bývá taky hezký. Loni jsme se tam byli podívat.
PetulkaKH 47237
3.12.2008 16:25:01
Ahojky,vypínače už mám...finišujeme s kuchyní a chyběli nám vypínače,tak jsem lítala a sháněla ty co se nám líbí.
Byl to boj,ale vše zatím klape AŽ na jedno...kámošky manžel si u nás zamluvil naší starou kuchyni pro svého kamaráda,asi třikrát jsme se ujišťovali jestli si jí opravdu vezme a PRÝ na sto procent jo a včera když jsme se chtěli domluvit kdy si pro ní přijede tak už jí nechce...zůstali jsme docela čumět,protože jsme s tím počítali a nikoho už nesháněli,takže nám kuchyň zůstala doma a peníze s kterýma jsme počítali nejsou...takže holky nevíte o někom kdo by potřeboval kuchyň?Je asi tři roky stará,rohová,kdyžtak písněte hodím foto.

Jinak dárky už mám skoro všechny...hlavně díky Markétce,ta mi vždycky ukáže prima obchůdky.Uklízet budu až po šesnáctým,až nám namontujou kuchyň a nepeču,protože jaksi nemám kde,ale objednala jsem si v cukrárně.

Na Mikuláše jdeme zítra do MC,tak se těším co na to náš Ondra.
sabča 29698
3.12.2008 14:03:15
ahojky, tak my už s nákupy taky finišujem, ještě péár drobností. Zato doma je to jako po výbuchu bomby a ne jako před vánoci - kluci jsou oba nemocní už přes týden, kašlou a mají rýmu, tak jsme doma, no a podle toho to taky vypadá. Ani do pečení se dávat nechci, protože to bych měla mouku až na chodbě. Takže to budu muset dohnat příští týden. My čerty nezveme, takže nám Mikuláš nadělí něco jen za okno, tatínek nechce, že by se moc báli. Nevím, někdy si říkám, že by to tomu staršímu prospělo.~j~.
Markét+2kluci 63353
3.12.2008 10:02:27
Ahoj holky, kde jste všechny?
Petruška vím, ta šla pro vypínače. ~y~
Co plánujete na Mikuláše? A už pečete? Co vánoční dárky? Já už většinu mám, ale něco budu stejně honit na poslední chvíli, jako každý rok.
sabča 29698
24.11.2008 22:16:13
Fajn, že jste si to tak užili - já nakoupeno taky zatím nic moc nemám, no snad se to zítra změní, chystáme se po "kyčličkách" na nákupy. Snad kvůli tatínkovi neskončíme zase jen na kafi a na jídle, jako vždy, když jdeme spolu nakupovat.~:-D
PetulkaKH 47237
24.11.2008 13:02:54
Ahojky,karneval byl opravdu fajn,Ondra se vyřádil a taky v soutěži něco vyhrál.~t~
Jo a seznámila jsem se s Erikou,jen jsme si ani nestihly popovídat...tak Eriko příště,jo?~:-D

Na Vánoce nemám koupenýho VŮBEC nic,ale v hlavě mám představu,tak snad to klapne~t~
Markét+2kluci 63353
24.11.2008 11:32:19
Mamaso, snad se vás ta rýma brzo pustí.

My nakupujeme jenom maličkosti. Zítra jedeme s Peťou do Ikei, mám vybráno plno věciček pro Vojtího. Taťka mu totiž dodělává pokojíček, do Vánoc nebo nejpozději do Silvestra bude, takže Vojtího dárky budou v tomto duchu. K narozeninám před měsícem dostal tolik hraček, že by mu stačily na rok. Samozřejmě ještě něco seženeme. Teď chceme sáňky, už pro něj mám tříkolku a ještě nějaké kostky, auto atpod. Prostě maličkosti. A oblečení.

Tak valím, Vojtí usnul, smažím kuřecí řízečky a dodělávám mu polévku k obědu.

Ve 4 hodiny jdeme do školky tak se trošku vyřádí s děckama ~z~ a já snad budu mít chviličku klid.
sabča 29698
24.11.2008 7:53:58
Jejda, to jsou hezký fotky - myšička úplně super a pilot taky. My místo procházek a stavění sněhuláků jsme byli doma, protože oba kluci začali kašlat - asi to chytli od tatínka -t ak jsme tu měli úplný lazaret. ~;(( No snad to nebude dlouho trvat, protože jak kluci nemůžou ven, tak je to hrozný.
Už nakupujete na vánoce?
Markét+2kluci 63353
23.11.2008 20:02:27
Ahoj třebíčští,
tak karneval v MC byl supééér, Vojtí(myšička) se tam dokonce vydržel skoro 2 hodiny bavit, nenudil se, neprudil, nebrečel... no on to i tak nedělává.~y~
Na druhé fotce jsme s Peťou a Ondráškem (pilot).

Tak těm co nebyli dávám fotečky, bylo to fakt skvělý.

Blanka a Kubíček 53978
22.11.2008 9:13:41
Ahoj všem....
PETULKO - tak u nás dneska napadl první sníh, postavila jsem Kubíka na okno, koukal jak se to sype, oči jak tenisáky, tak mu opakuju: To je SNÍH, SNÍH - a Kubajs na to: NÍÍ - že by slovo??~t~~t~
Taky už máme TATÓL (traktor) ATÓ (auto) - tak že by konečně??~a~
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 3824  [Dalších 3734 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.