| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Třebíč

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3824  [Dalších 3714 >>]
*Lilka* 18831
14.11.2008 14:08:46
Petulko, to si fakt užíváš, ať je to brzy za váma.

My zase včera byli s dendou v nemocnici, spadl na dlažbu a zvracel, ale po 3 hodinách ok, tak snad je to za náma, už je v poho, ale mám ho sledovat.

Mamaso, já tam byla a líbí se mi to, až na to, že jsem možná měla smůlu na zboží nebo nevím, ale koupila jsem dvě mlíka, jedno polotučné obyč a druhé bio a šla jsem pro takové jogurtíky Safari a všimla jsem si, že tam byl jedno balení prošlé několik dní :-( doma jsem si všimla, ž ejedno mlíko má spotřebu do zítra a další za dva dny ~g~ a to ty samé mlíka kupuju jinde a má to min týden, takže si to budu radši hlídat, trošku mě to zklamalo.
Jinak salámy mají u obsluhy ano.
sabča 29698
14.11.2008 9:31:11
Jejda Peťulko,t ak to si teda užíváš. My laryngitidu nikdy neměli, ale kamarádky chlapeček na to trpí, tak vždycky popisuje co a jak. už jsou na to doma vybaveni, protože vždycky má při ní záchvaty, že nemůže dýchat.
Tak držím palečky, ať to brzo přejde.
Já mám taky nejradši nakupování v kaufl., mají tam i velký výběr jogurtů a docela přehledný uspořádání.
PetulkaKH 47237
14.11.2008 9:09:28
Ahoj holky,
vůbec se sem nedostanu,Ondra má laryngytýdu do toho nám předělávají topení a budou měnit okna;((.

Mamaso s kojením a spaním jsme neměli problém,takže vůbec neporadím.
V Hyperalbertu jsme byli jednou a to jsme ho jenom prolítli tak ani nevím jak na tom s cenama jsou,
jsme taky věrní Kaufu,myslím že jsou co se týká potravin nejlevnější.Ale chystám se tam do tý hračkárny,tak jsem zvědavá.
sabča 29698
14.11.2008 7:44:18
Dobré ránko,
tak do Třebíče jsem se ještě nedostala. Tady je pořád takové špatné počasí, že se mi ani nikam nechce. Holky už jse byla některá v tom novém Hyperalbertu? Jaké to tam je? My jsme zatím byli věrni Kauflandu, ale tam mi docela chybí, že tam není žádný obsluhovaný úsek s uzeninama. To asi v Hyperalbertu je, že?
*Lilka* 18831
12.11.2008 8:36:24
Mamaso, homeopatikama nic nezkazíš, takže to můžeš zkusit a uvidíš, třeba to je opravdu jen tím růstem, držím pěsti ~R^
sabča 29698
11.11.2008 21:29:11
Erinko moc děkuju, jak pojedu do třebíče, tak se v lékárně zeptám. Nevím, možná že je to spíš jen mojí únavou a nebo je to prostě ve třech měsících, to je taková krize. tak to zkusím rozkojit bez tabletek, ale abych měla přehled.
*Lilka* 18831
11.11.2008 14:13:14
Mamaso našla jsem to, mám letáček, kde je homeopatie v pediatrii, je tam vše od rýmy, po nespavost...

Potíže s kojením u dítěte - více druhů :
-únava dítěte
-náhlý odpor k mléku
-dítě odmítá prs
-špatně snáší mléko

Je něco tvůj případ??? napsala bych více.

A našla jsem ještě v knížečce Boiron - firma, která je vyrábí.

Homeopatie a kojení - Ke stimulaci nedostatečné tvorby mléka

Ricinus communis 5 CH
5 granulí 2x denně
*Lilka* 18831
11.11.2008 14:07:30
Mamaso, já kupovala homeopatika v lékárně, mají buď ty kuličkové a nebo od firmy hmm a teď nevím, jak se jmenuje :-( ale zkus se zeptat tam, ale asi by bylo fajn si zjistit název. Měla jsem doma nějaké letáčky, tak se zkusím mrknout.
sabča 29698
11.11.2008 8:36:05
ahoj holky, nevíte, zda se dají někde v Třebíči koupit ta homeopatika na podporu kojení? A máte s tím některá zkušenosti? Mám 2,5 měsíční holčičku a teď se mi v noci častěji budí a i ve dne vyžaduje víc kojení, tak si říkám, že bych to zkusila.
Blanka a Kubíček 53978
10.11.2008 17:55:33
PETULKO - tak to je fajn, to ti přeju - ty přátelský lidičky, ne tu nemoc:-D
Vidíš, to se říká, jak na vesnici si jsou lidi blíž, jak se znají atd... ale tady je to děs běs, jen drbárna a závistivý podlý lidi...
Tak to brzo vyležte, Kubík se kurýroval celý víkend, naštěstí jen rýma a trošku kašel, takže odsáváme a dáváme siroupek:-D Dnes byl na hoďku sám v Mat.centru, hlídala ho tam ta hlídací Jíťa, zvládnul to a já taky:-D
Pááá....
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3824  [Dalších 3714 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.