Re: Co vařit o prázdninách?
já volím hlavně jídla, která si víceméně udělají i děti samotné... minulý týden jsme byli s mužem na mikrodovolené, takže byly samotné doma, to jsme využili nějaké polotovary a především troubu - měli špecle (hotové) s bryndzou, zapečený hermelín s bramborem, cordon bleu (polotovar), rybí prsty s hranolkama (trouba), lasagne (polotovar)... dneska mají pečené kuře od včera, zítra si dcera bude dělat špagety...
teď už jsme doma, tak budu víc vařit já, ale po večerech - potřebujeme obědy i do práce...
v plánu mám maso na paprice, plátky s lečem, boršč, noky se sýrovou omáčkou (+ brokolice, žampiony), asijský bůček s nudlemi, určitě bude i jahodová omáčka s brioškou (nebo s vánočkou, mandlovými bochánky - co zrovna bude)... a jestli zase budou taková horka jako minulý týden, vidím to i na gazpacho, okurkovou polévku a podobně

Odpovědět