| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

1.8.2016 14:12:09 magrata1

Re: Borůvková marmeláda bez želírovacího cukru

jo, to s tím namačkáním a proslazením dělám taky, ono to pak i líp houstne, možná se uvolní pektin z ovoce. A jde to tak nechat v lednici i 3 dny, když nestíháš, povrch ještě posypu tenkou vrstvou cukru. Rozhodně nedávám cukr dle receptu, dávám mnohem míň, máme rádi chuť ovoce, ne cukru. Občas se něco zkazí, ale fakt to nestojí za řeč.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Borůvková marmeláda bez želírovacího cuk... ALL 31.7.2016 21:30
*Re: Borůvková marmeláda bez želírovací... dajmab 1.8.2016 11:20
**Re: Borůvková marmeláda bez želírova... ALL 1.8.2016 11:56
***Re: Borůvková marmeláda bez želíro... magrata1 1.8.2016 13:1
*Re: Borůvková marmeláda bez želírovací... Ningit 1.8.2016 13:8
**Re: Borůvková marmeláda bez želírova... magrata1 1.8.2016 14:12
**Re: Borůvková marmeláda bez želírova... ALL 2.8.2016 17:48
*Re: Borůvková marmeláda bez želírovací... ...neviditelná... 1.8.2016 14:18
**Re: Borůvková marmeláda bez želírova... ALL 2.8.2016 17:48
***Re: Borůvková marmeláda bez želíro... susu. 3.8.2016 7:10
****Re: Borůvková marmeláda bez želí... ALL 3.8.2016 12:49

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.