| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

25.10.2015 10:51:39 Vojtami56

Žloutnutí brokolice

Koupila jsem jí už před týdnem.. možná to je méně než týden, ale neměla čas si ji uvařit. Nikdo z rodiny ji rád nemá, ale mě chutná proto jak je zdravá.
Dnes už je světle zelená né tmavě, okraje žluté.
Můžu si takovou brokolici vůbec uvařit? Není už nějaká toxická? má pořád živiny?
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Žloutnutí brokolice Vojtami56 25.10.2015 10:51
*Re: žloutnutí brokolice Vojtami56 25.10.2015 10:52
**Re: žloutnutí brokolice Vojtami56 25.10.2015 10:55
*Re: žloutnutí brokolice Katka. 25.10.2015 11:34
*Re: žloutnutí brokolice kysnutá knedla 25.10.2015 11:37
**Re: žloutnutí brokolice Vojtami56 25.10.2015 11:42
*Re: žloutnutí brokolice Leda 25.10.2015 12:0

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.