| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

8.10.2015 17:25:15 Martina, 2 kluci

Re: Zavařování v troubě

Nejdřív 15 min na 150 st. (predehrata trouba) zapnuto spodek i vrch, pak tlumim na 100 st., pouze spodek, na 20- 30 min.
Léta vyzkouseno, umím zavarovat jedině v běžné troubě.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Zavařování v troubě Cimbur 8.10.2015 9:14
*Re: Zavařování v troubě ...neviditelná... 8.10.2015 10:4
**Re: Zavařování v troubě Fren 8.10.2015 12:1
***Re: Zavařování v troubě Cimbur 8.10.2015 13:8
*Re: Zavařování v troubě Martina, 2 kluci 8.10.2015 17:25
*Re: Zavařování v troubě 31.10žirafa916 8.10.2015 20:29

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.