| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

10.6.2014 16:03:34 Dadulka,02/06,06/07

Re: Zavařování jahod a jahodových přesnídávek

Teplotu nevím, nemám teploměr, ale vařím 20 minut, tzn.opravdu 20 minut slabého bublání. Jahody rády chytají plíseň, ale mě se zkazil snad jeden kompot a to jsem tak drobet "kozel zahradníkem."~t~
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Zavařování jahod a jahodových přesnídáve... Oriana + 2 9.6.2014 21:58
*Re: Zavařování jahod a jahodových přes... Františka85 10.6.2014 15:4
*Re: Zavařování jahod a jahodových přes... Dadulka,02/06,06/07 10.6.2014 16:3
**Re: Zavařování jahod a jahodových př... Stáňa * 10.6.2014 19:50

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.