| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

3.5.2014 18:01:54 OČKO :)

Re: skladovani vanilkovych lusku

já se někde dočetla, že se má nechat 24 hodin po vyjmutí z folie jen tak na vzduchu - mně strašně smrděl tou folií - a pak skladovat v uzavřené skleněné "zkumavce", kterou na tom webu, kde jsem koupila vanilku také prodávali. Pokud nemáš tu zkumavku, pak stačí určitě zavařovačka... A nebo rovnou pomlet a do cukru. I když to by bylo dooost cukru :)
Jen jsem teda rozpačitá z toho foliového smradu. Od té doby jsem lusky nekupovala, tak nevím, jak moc je to normální.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Skladování vanilkových lusků pearl 3.5.2014 17:0
*Re: skladovani vanilkovych lusku OČKO :) 3.5.2014 18:1
**Re: skladovani vanilkovych lusku pearl 3.5.2014 19:40
*Re: skladovani vanilkovych lusku dulca 3.5.2014 18:2
*Re: skladovani vanilkovych lusku Uarda 3.5.2014 19:37
**Re: skladovani vanilkovych lusku *Aida* 3.5.2014 20:33

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.