| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

9.11.2013 15:31:56 Jepepa

Zkvašená povidla

Tak mi domácí, švestková, "pečená" povidla kvasí, dá se to nějak zachránit

Poradí někdo?..docela mě to mrzí...~n~
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Zkvašená povidla Jepepa 9.11.2013 15:31
*Re: Co se zkvašenými podvidly ? ...neviditelná... 9.11.2013 15:37
**Re: Co se zkvašenými podvidly ? Jepepa 9.11.2013 15:42
*Re: Co se zkvašenými podvidly ? daba+holčička 9.11.2013 15:38
**Re: Co se zkvašenými podvidly ? Jepepa 9.11.2013 15:44
***Re: Co se zkvašenými podvidly ? daba+holčička 9.11.2013 15:46
***Re: Co se zkvašenými podvidly ? Meta 9.11.2013 17:26
****Re: Co se zkvašenými podvidly ? zwedavka 9.11.2013 19:6
*Re: Co se zkvašenými podvidly ? Hanča 10.11.2013 10:49

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.