| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

26.9.2013 7:39:47 Manka+Cipísek

Domácí játrová paštika

Ahoj, chtěla bych udělat domácí játrovou paštiku, nějaké recepty už mám. Dozvěděla jsem se, že prý se musí paštika zavařovat na 2x, jeden den hodinu a druhý den dovařit taky hodinu. Že se prý z toho masa uvolňují nějaké toxiny či co. U receptů, které jsem našla na internetu, nikdo nic takového nepíše. Jak to teda je? A kdo z vás zavařuje, dal by jste mi sem nějaký váš ověřený recept?
Děkuju.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Domácí játrová paštika Manka+Cipísek 26.9.2013 7:39
*Re: Domácí játrová paštika Krupice 26.9.2013 8:37
*Re: Domácí játrová paštika lampetra 26.9.2013 8:44
**Re: Domácí játrová paštika Inka 26.9.2013 9:19
*Re: Domácí játrová paštika Evka 26.9.2013 9:9
*Re: Domácí játrová paštika Svynka 26.9.2013 9:46
*Re: Domácí játrová paštika magrata1 26.9.2013 9:51
**Re: Domácí játrová paštika Manka+Cipísek 26.9.2013 9:56
***Re: Domácí játrová paštika magrata1 26.9.2013 10:48
**Re: Domácí játrová paštika angrešt 26.9.2013 10:21

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.