| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

20.9.2013 16:21:33 Dobra1

Re: Srnčí maso.

Rozdělit na hlavní části - trup, nohy. Ty pak porcovat podle obalů svalových skupin, nohy dělit v kloubech.
Co se týká úpravy , mně se hodně osvědčilo maso nachystat na takové kusy, jaké chci dělat (řízky, kostky, pečeně) a ty pak naložit aspoň na 3 dny před úpravou do oleje s divokým kořením a to tak, aby bylo všechno maso pod hladinou. Nádherně tím zkřehne a taky se zjemní ta chuť divočiny, která mně osobně hodně připomíná chuť jater.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Srnčí maso - vykostění, porcování gf fgfhf 20.9.2013 13:13
*Re: Srnčí maso. jorad3 20.9.2013 13:30
*Re: Srnčí maso. Bouřka 20.9.2013 15:42
*Re: Srnčí maso. Dobra1 20.9.2013 16:21
*Re: Srnčí maso. ipi 20.9.2013 18:22

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.