| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

27.7.2013 22:05:12 Yuki 00,03,07

Re: Josta

a dokud jsme neměli odšťavňovač, tak se ovoce přelilo horkou vodou (na objem tak dvojnásobek vody na ovoce), nechalo se to den dva vyluhovat, pak se zcedilo, přidal se cukr, asi kilo na litr šťávy a dál postup stejný
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Jak zpracovat jostu? Epepe 27.7.2013 21:29
*Re: Josta Yuki 00,03,07 27.7.2013 21:32
**Re: Josta Epepe 27.7.2013 21:34
***Re: Josta Epepe 27.7.2013 21:35
***Re: Josta Yuki 00,03,07 27.7.2013 22:3
****Re: Josta Yuki 00,03,07 27.7.2013 22:5
****Re: Josta zerat 27.7.2013 22:38
*****Re: Josta Yuki 00,03,07 27.7.2013 22:59
******Re: Josta zerat 28.7.2013 9:44
*Re: Josta angrešt 27.7.2013 22:0
*Re: Josta zerat 27.7.2013 22:36

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.